Bloggbeklagan...




Hej alla glada!

Som ni märker så ligger jag på latsidan vad gäller bloggandet just nu. Det finns många anledningar till det men den främsta anledningen är att jag fortfarande inte fått ordning på mitt internet till datorn hemma i den nya lägenheten. Just nu har jag lunchrast på jobbet så jag passar på att skriva lite kort bara så ni ska veta om att jag lever. Känns inte som att det annars är så stor vits att blogga under dessa förhållanden då jag inte kan visa foton och liknande.

Livet är fint och min vardag är sällan tråkig eller trist. Jag har fullt upp med att komma till rätta med nya livet i eget hushåll och att hinna med alla olika aktiviteter jag tar mig för på fritiden. Jag tränar mig på att vara själv, något som jag inte varit på ca 3 års tid. Konstigt men härigt på sätt och vis, även om det ska erkännas att jag är rätt dålig på denna ädla konst. Min nya favoritsyssla är att krypa upp i vardagsrumsfönstret med en kopp rykande hett te och spana på folk eller bara pysmysa och drömma medan jag kikar på regnet. Annars ligger mycket fokus på jobb, träning och umgås med nya vänner just nu. Så klar spenderas en hel del tid ihop med Trine, Ole och deras härliga gäng som jag börjar lära känna bättre och bättre. 

Mycket har hänt sedan sist jag skrev:

Midsommmarfirande med bästa dekobrudarna.
Flytt till ny lägenhet
Nya vänner
Magpirr och massa härligheter
Mamma och Krister på besök i Stavanger
Möbelinköp till lägenheten
Pappa och Dessi på besök i Stavanger
Maria Jonsson, x-kollega och superfin vän på besök i Stavanger.





M.m. m.m... Listan är lång och fin, som sig bör ca 1 månad ifrån att ha bloggat.
Jag saknar att få blogga av mig och ska göra mitt bästa för att få ordnat med internet. Oteknisk som jag är har jag haft turen att träffa en svensk söting som lovat försöka fixa min stackars dator. Tills dess, håll ut!

Ta hand om er!

Kramar och kärlek i massor!//

Josefin Piggelin 





RSS 2.0