Ugly Betty, soffmys och kvalitetstid



Precis så som rubriken på detta inlägg lyder så ser min kväll ut. Snart kommer syster Karolina hem och kliver in genom ytterdörren efter midsommarfirande i Bergkvara hos pojkvännen Viktor. I kväll är hon äntligen min igen, i alla fall i några timmar. Det är nämligen snart dags för mig att bege mig hem till lilla Hedemora igen. Min rullväska "Aset" står packad och klar och bara väntar på att bege sig av ut på nästa färd mot nya äventyr.

Jag har precis slängt i mig en tallrik persika och papaya yoghurt, diskat, sopat och skurat golven och nu återstår bara väntan. Soffan är framdragen framför datorn i det vanliga "Ugly Betty läget" och ljusen är tända.
Nu kan hon få komma hem...

Trevlig kväll alla fina! <3
 

Ännu en dag...



Ännu en dag att lägga till samlingen. En bra dag trots bankkrångel, allergi och utlandssamtal till diverse myndigheter. Jag har tagit tag i min tripp till Norge på allvar nu och innom kort så kommer jag att ha ett norskt personnr. Hela morgonen och förmiddagen ägnades åt Norge och planering inför min resa. Ännu är det mycket kvar som måste fixas men jag har kommit en bit på vägen. 

Efter mitt ihärdiga arbete beslöt jag mig för att ta resten av eftermiddagen ledig. Jag tog en sväng till Botaniska där jag klättrade och besteg hemliga små stigar och testade hoppkvaliteten på stenarna i den japanska dammen. De klarade alla mina test och krav (alldeles lagom avstånd mellan stenarna, god varriation och estetiskt tilltalande). ;D 
































När jag knatat runt med tankarna i det blå både länge och väl tog jag spårvagnen vidare in till Brunnsparken där banken uppsöktes. Sen knatade jag runt lite i vackra Haga för att få energi och inspiration. Här avnjöts världens godaste fetaostpaj i solen i sällskap av väluppfostrade småfåglar.  









Mätt och belåten drar jag mig sedan vidare till Chalmers där jag möter upp Sara Perers för lite avkoppling på en filt i solen. I vanlig Sara-anda smyger hon sig på mig bakifrån och skrämmer mig. Jag blir stolt över mig själv och min reaktion. Förr brukade jag flyga i luften av dessa små busstreck men nu skrattar jag bara högt och kramar om min barndomsvän. Kvällen avslutas sedan på bästa möjliga sätt. Jag och Sara åker hem till Sarah Åkesson. Hon sitter nöjt och väntar på gräsmattan i sin sericerosa strandstol med en öl i handen och ett leende på läpparna. Jag och Sara breder ut oss i gröngräset på en filt och tar fram en kortlek. Efter ett tag ansluter sig även Hanna M. till sällskapet. Vi sitter där i det sköna gröna ett bra tag och bubblar och pratar medan kortspelandet fortgår. När vädret börjar se allt för dystert och grått ut förflyttar vi oss in för att se på lite fotboll. Jag och Sara är helt överrens om att de spanska spelarna ser klart mycket bättre ut än sina motståndare så självfallet håller vi på dem. När Sara och jag sedan beger oss hemåt regnar det och vi tar skydd i spårvagnskuren mot de tunga dropparna som faller från den skymmande skyn. Det blir en härlig spårvagnsfärd hem mot Kaverös, stadsljus av olika färger glittrar förbi i farten, regnet som slår mot rutorna och det där skönt susande ljudet från maskineriet. Underbart och avslappnande... Jag har nästan somnat då spårvagnen bromsar in på Lantmilsgatan och slår upp dörrarna mot ett regnigt Göteborg.

Jag sitter nu framför datorn i mörkret, efter att med mycket om och men lyckats boka biljett hem till Hedemora. Jag är helt slut av min allergi mot gräs som ännu en gång gör sig ihågkommen. Mitt högra öga kliar hemskt och är nästan bara hälften så stort som mitt vänstra öga, svullet av allergi. Matt, trött men lycklig beger jag mig nu mot madrassen. Dags att sova för imorgon är min sista heldag i Göteborg och det skall självfallet utnyttjas till max. Tack och god natt!  

  

Botaniska Trädgården och minnen från barndomen

Här kommer gröna, granna, sköna, sanna sommar... Som jag nämde i tidigare inlägg så har jag hunnit med flera besök i den Botaniska Trädgården och nu kommer äntligen lite bilder från det. 

Nedan bjuds ett videoklipp med en av mina absoluta favoritsånger. Sången heter "Plocka vill jag skogsviol".  
Denna låt önskade jag mig nästan alltid att få höra till läggdags. Den är så där vemodig och sorglig men ändå fylld av styrka och hopp. Jag minns hur mamma sitter vid sidan av sängen, eller snarare på själva sängkanten. Det är läggdags och nu är det äntligen min tur, min egen tid med mamma. Det lilla nötta vitmålade träfönstret står på vid glänt. Utanför doftar det av sommar, jasmine och kaprifol. Jag kan se himlen och alla dess stjärnor från min trygga lilla vrå på Prästgatan och jag njuter då en vindil smyger sig in genom fönstret och smeker mina bara fötter, mina sommarfötter närmare bestämt. Sulorna går i en svart och grönaktig ton av allt barfotaspring på gräsmattor i alla gårdar omkring. det är fotsulor som minner om skratt och lek, maskroskrig, spring i benen, äventyr och total vänskap. Mamma sjunger och jag fäller en liten tår då mina tankar går till kvinnan som sitter där i det gröna på en sten och hennes hjärta ömmar. Hennes hjärta ömmar men hon låter sig inte slås ner utan glädjs på något konstigt vis ändå åt sina minnen. Så kommer ännu en vindil och jag ryser till av välbehag. Allt är precis som jag vill ha det i en sommarljuvlig natt... 

 





En annan låt jag gärna lyssnade till vid läggdags var "Uti vår hage". Jag fick en gång berättat för mig att blommorna som räknas upp i sången i själva verket var en typ av recept på hur man kunde se till att få missfall. Då det var en synd förr att få så kallade oäktingar samt att göra abort så förde kvinnorna denna hemlighet vidare till varandra genom sång för att kunna rädda varandra ifrån en hemsk framtid. Även denna sång låter lite vemodig men den är så fin enligt min mening.

 






Älskade Magnolia! <3






Iris



Nu är det läggdags och vad passar då bättre än att avsluta det med att lyssna på dessa två fina visor!?! God natt alla fina. Imorgon blir en fantastisk dag, så det så! Kärlek <3

Jag drar till Norge!

Hallilåja! Nu har jag äntligen fått besked och lite mer koll på min kommande tillvaro. Jag har fått jobb på Indiska och styr min kosa till Norge i Augusti. Där skall jag ensam ansvara för rollen som dekoratör i en butik på två plan. Gud så kul det ska bli!!! Det är mycket att stå i inför min resa till Norge så jag kommer inom några dagar att lämna det sköna livet i Göteborg och åka hem till Hedemora för att styra upp mitt liv. 
Det känns lite tungt att lämna Göteborg, alla underbara vänner och det fina livet här. Min tid i Göteborg har verkligen varit underbar på alla sätt. Men det är dags för nästa kapitel i mitt liv nu, dags för nästa äventyr. 

Nedan följer lite bilder från veckan som gått. Jag har hunnit med ytterliggare två besök på botaniska, läst ut två nya pocketböcker, solat, badat i havet, åkt färja m.m... livet är fint fint! :D Håll tillgodo.


Färjafärd till vackra Brännö...





Fina karolina! <3






Enligt sann barfotabarnsanda så åker skorna självklart av! ;D


Här kan både jag och syster Karro tänka oss att bo. ;D
 

Busfrö på Brännö! ;D




Solbarn och sommar!


Måsarna på Brännö var verkligen inte folkskygga så som de dök ner mot klippornas all besökare. Jag som är lite smårädd för fåglar hade fullt sjå att vifta och flaxa för att hålla dem borta, dels från vår matsäck men främst från mig själv. ;D












 
Utöver besöket på Brännö så var jag även på konsert under veckan. I onsdags spelade nämligen Fibes, Oh Fibes på Liseberg. Jag slog följe med Hanna Maria och ett härligt gäng. Kvällen bjöd på öl, många glada skratt och glädjeskutt. Fina Emma Rehn bjöd sedan gänget på bergochdalbansåk. Vi startade lite lätt med Bergbanan och gick sedan på den tyngre grejorna. Balder!!! IHHH!!! Som det gick och kul var det!!



Glada Hanna! :D




Jag och Hanna passade på att njuta av Lisebergspersonalens ljuvliga klädsel. På bilden ovan är det den "finare" varrianten ni ser. De flesta i personalen bar kläder i äckligt blek mintgrön ton med inslag och babyrosa/spyrosa.
Allt för att så många som möjligt i personalstryrkan ska få sin hud att skära sig mot klädseln. det är inte många som kan bära upp denna färgkobo i Sverige, särskilt inte utan att ha fått någon sol på sina arma vinterbleka kroppar. Huga!


Kerstin och Marika-raringen! <3


Fibes, Oh Fibes!


Sötnötarna Hanna och Marika i Bergbanan! <3


Balder!!!



Bergochdalbanaåkarna Emma, Hanna, Marika, Michael, Emma och Kerstin.






Efter besöket på Liseberg drog vi vidare till Tranquilo för drinkar. Ett bra avslut på en bra dag! :D






Plötsligt var torsdagen här och det var dags att dra vidare mot Jönköping för lite hederligt midsommarfirande. Jag och Hanna åkte med buss till hennes hemtrakter. Väl där förberdde vi vår midsommar genom att sola och plocka blommor till kransbindningen följande morgon. Nedan följer sommriga bilder från blomsterplockningen samt från midsommarfirandet. Håll tillgodo!
















Hela korgen och pakethållaren fylldes med grönska.


Lupiner.




Rockig sommarbrud!


Dagen till ära så bjöds det till femkamp. Här ser ni mig snurrig och lycklig över att ha vunnit tävlingen där man skall snurra 10 varv runt en pinne och sedan springa i mål.


Hanna och jag njuter av den värmande solens strålar.





Den vackra bordsdekorationen... ;D


Jag och mitt lag (Annika och Hanna).

Jag sitter nu hemma i Kaverös och gör upp planer inför Norge. Det är mycket som skall ordnas och hinnas med. Tack och lov fick jag en superstart på denna dag så jag är fulladdad med energi. Morgonen bjöd på en långpromenad med Marika som sedan följdes upp av frukost på ett litet sött fik med massor av kuddar beläget vid Linné. Vi åt nybakade scones, youghurt med färska bär, honung och mussli, färsk frukt och till det drack vi te respektive kaffe. Mumms!!!


Alldeles nyss ringde min telefon, det var samtal ifrån Norge. De vill att jag kommer över tidigare och börjar redan den 26 juli. Gah!! Nu har jag verkligen mycket att stå i!!! Ha det gott mina vänner och glad midsommar! <3

Lite trasig, knasig & annorlunda.

Ja, så känner jag mig idag. Särskilt knasig och annorlunda, fast inte på något dåligt sätt. När jag är trött blir jag alltid lite extra dryg, flamsig och tramsig och det har jag med råge varit idag. Tack och lov att min kära syster Karro kan vara likadan ibland så att hon har en viss förstålse för denna företeelse. Och tack också till Trasdockorna som redan i tidig ålder lärde mig att det är okej att vara lite annorlunda och speciell.



Idag har jag inte gjort mycket att orda om. Utöver min joggingtur i Ruddalen har jag bara slappat och tagit det lungt. Vilket jag har insett att det funnits och fortfarande finns ett visst behov av hos mig. Mina tankar snurrar och maler. Det är mycket som har hänt och som fortfarande händer i mitt liv. Jag hinner inte riktigt med att smälta allt, det går så fort. Detta är självklart både på gott och ont men just idag behövde jag vila mig ifrån livet lite och bara vara.

Ute är det grått och på himmelen tornar gråa åskmoln upp sig. Jag har en molnande svag huvudvärk, mer som ett tryck i bakhuvudet, förmodligen på grund av det dåliga vädret. Jag är glad att jag kan komma undan med att bara sitta inne idag, slippa gå ut i det råa gråa. Det känns ruggigt och kallt och jag drar täcket tätare kring kroppen, låter tankarna komma och gå. Jag har som alltid svårt att acceptera att inte varje dag är gyllene och fylld av äventyr och energi. Men idag är faktiskt inte en sån dag. Jag inser att jag inte kan vara på topp alla dagar nu måste jag som sagt bara lära mig att acceptera det. Lättare sagt än gjort. ;D

Klockan börjar närma sig 20.00, kanske är det dags att borsta håret innan dagen gått till ända?! Kanske ska jag bege mig ner till det lilla snabbköpet och inhandla en ny pocketbok att sätta tänderna i? Den som lever får se...  

Vilken vecka!!!

Vilken otrolig vecka det har varit!! Jag sitter nu mör i hela kroppen och sjukt nöjd hemma i Kaverös igen efter några intensiva dagar. Först lunch med käraste barndomsvännen Sara Perers som utvecklades till något av en heldag ihop. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde under de timmar vi spenderade ihop häromdagen. Vi hann med massor, prata, luncha, strosa runt i Götet m.m. Sara köpte oss varsin lyckokaka som vi slog oss ner vid Brunnsparkens vatten för att läsa. Nedan ser ni Saras något udda och retliga lyckokakslapp.





Onsdagen bjöd även på ett upplyftande och tufft pass Combat med Hanna Lenander. Tänk att det kan vara så roligt att träna ändå!!! :D

Till torsdagen blev det match med Dramaqueens. Jag fick med mig vännen Sarah Åkesson att spela, som vi spelade! Tyvärr blev det inte vinst men jag vill bestämt hävda att vi var det laget som hade roligast och även det bästa publikstödet. Vilka ramsor vi fick höra! :D
Efter matchen blev det rask spårvagnsfärd hem för en snabbdusch för att sedan mötas upp med gänget för lite öl på Chez Amis, Vasaplatsen.



Sarah, trött men glad efter en tuff match utan avbytare...


Sarah, jag och målisen Eriqa...

Så var fredagen plötsligt här och det blev ganska tidig uppgång. Jag och Sarah skulle nämligen dra vidare mot Falkenberg för att segla och njuta av solen. För mig var det första gången att segla. Vattenälskare som jag är så var detta självklart en underbar upplevelse. Jag var helt såld och rent lyrisk efter min seglatt. Tänk er själva att bara förlita sig helt på utrustningen och sin partner och bara luta sig ut med hela sin kropp över det skummande och rivande havets vågor. Fantastiskt, vilken frihetskännsla!!!! Det måste bli fler gånger, så är det bara. nu när jag upptäckt detta så kan jag helt enkelt inte leva utan det. :D  


Ovan ses kvarnen som tillhör Sarahs släkt och som drivs som vandrarhem.


Solning och nagellacksmålning...




God mat bjöds det på! 



















Seglartår! ;D


Jag framför den hobiecat jag seglade med.





Lördagen startades med en morgonpromenad till fyren. Snacka om vacker morgon! Se bara nedan...


Jag vid fyren.










Efter dessa fina dagar är det svårt att göra annat än att ÄLSKA LIVET!! <3

En helt vanlig tisdag i Götet



Japp, det är här jag hängt de senaste timmarna. I stort sett hela gårdagen gick åt till att njuta av det underbara vädret. Först avnjöts en tallrik mussli på balkongen och sedan packades väskan full med frukt, läslektyr och annat pyssel. Färden gick till den ljuvligt vackra och blomstrande Botaniska trädgården. Här blev jag kvar hela dagen. Jag letade upp en avskild liten klippa där jag slog mig till ro med min filt. Sen var det bara att slänga av sig skorna som det sanna barfotabarn jag är, dra fram boken ur packningen och börja njuta.





Klockan hann bli närmare 17.00 innan jag så tog spårvagnen vidare in mot Järntorget där jag mötte upp Hanna Lenander för en fika med hennes kompis Jempa. En ramlösa (eller var det loka?) och en kycklingsallad senare tog jag återigen spårvagnen mot den Botaniska. Jag ville varva ner och samla tankarna i det gröna. Tänk att man inte känner sig så liten och ensam då man har den sköna naturen och alla dess blommor tätt omkring sig. Jag gick där i den varma kvällen och njöt av alla dofter som slog emot mig. Jasminen hade precis slagit ut och dess ljuvliga doft spreds sig i min kropp och tog sig hela vägen in till mitt fladdrande lilla hjärta bästa jag gick där i skymningen. Ett perfekt sätt att avsluta en perfekt dag. Fler bilder från Botaniska kommer kanske senare.



Nu ska jag dra iväg in mot stan för en lunch med barndomskompisen Sara Perers. Det var evigheter sedan vi sist sågs så det ska bli så kul. Vid fyratiden ska jag sedan ta mig till stationen för att möta upp Karro och all hennes packning från Bergkvara och ikväll ska jag återigen träffa Hanna Lenander. Vi ska köra ett pass Combat, som jag ser fram emot detta! :D
Så nu, ut i livet!!!

Indiska i mitt hjärta!

Idag har jag susat fram på spårvagn genom Göteborg och bara njutit av dagen. Självklart blev det även ett besök på mitt älskade Indiska där jag träffade alla goa glada Göteborgare igen. Ewerth var till min glädje på jobbet och det var som om vi inte varit ifrån varandra alls, som om vi sågs senast igår. Ni som följer min blogg förstår säkert att detta har inneburit en hel massa skratt och tokigheter. Älskade Ewerth! Jag önskar att ni alla kunde träffa honom och se hur härligt sprudlande han är. För att ni i alla fall ska få se en liten glimt av denna enorma personlighet har jag ikväll surfat runt på youtube och funnit detta klipp (ett av många!!) på honom. Bara se, lyssna och njut av denna stjärna! 



Efter att ha tjötat (som man säger här i Götet) en hel massa och inhandlat en ny klänning tog jag återigen spårvagnen hem till min (eller snarare Karros) lilla vrå i Kaverös. Väl hemma slängde jag på mig träningskläderna och begav mig ut på en långpromenad/jogg i vackra Ruddalen. Det var ett kärt återseende må jag säga och rent underbart att få komma igång att träna igen nu när förkylningen börjar ge med sig. Tur är väl det förresten, inte har jag tid att vara förkyld! På onsdag väntar nämligen ett pass "Combat" med Hanna Lenander och på torsdag ska jag och Sarah Åkesson gästspela i Karros korpfotbollslag "DramaQueens". Som jag ser fram emot denna vecka!!!

Nu vankas kyckling, fullkornsbandspagetti med heta tomater, cashewnötter och limesås. Mumma!

Ha det gott! 


Göteborg baby! <3

Puh!! Äntligen befinner jag mig i Karros lilla etta i Kaverös Göteborg. Jag är hemma!!!! Eller nja, inte riktigt. Men det är så det känns. När som jag vred om nyckeln i låset och steg över tröskeln efter en lång och utmanande färd med tung packning, i vanlig ordning (först färd med buss i ca 45 min och sedan spårvagn nr. 7 till Lantmilsgatan) så slog den välbekanta doften av min käraste systeryster Karolina emot mig. En kärleksfull doft som minner om syskonkärlek, sena nätter, mysiga stunder, gitarrspel, energi, livsglädje och glöd. Jag sitter nu och segar framför datorn och återhämtar mig efter en underbar fartfylld helg. Sätila var toppen och verkligen så vackert! Alla borde göra ett besök för att se den vackra grånade ekbryggan med sin tillhörande "färja". 

Min helg har inte innefattat så många timmars sömn vilket jag nu känner av, men det var det värt. I fredags anlände jag efter ca 5 timmars tågresa och 45 min med buss till Sarah åkessons föräldrahem i Sätila. Där bjöds på grillning av högsta klass och sedan blev det pyssel med dekorationer in på småtimmarna inför morgondagens festligheter.

Lördagen började med en rivstart. Det blev en tidig morgon för min och Sarahs del. Vi tog en morgonpromenad och guidat tur runt i Sätila på närmare en timme. Därefter vankades frukost och sedan drog alla bestyr med festen igång. Vi fick ta till plan b på grund av det ostadiga vädret och flytta festen till en annan plats. Jag och Hanna Maria hade fullt sjå hela dagen att ställa iordning festlokalen, duka, göra buketter, piffa och pyssla. Vi hann precis på håret bli klara i tid för att hinna springa igenom en efterlängtad och välbehövd dusch och slänga på oss våra kläder innan gästerna anlände. Trots tidspressen blev lokalen och dess utsmyckning väldigt lyckad och många fina kommentarer fälldes under kvällens partaj. Det var riktigt roligt att få dekorera och piffa, när jag får göra det mår jag som bäst. Det är verkligen mitt rätta element.
Kvällens gäster besod av en härligt blandad mix, unga som gamla festglada människor. Det bjöds på god mat, glädje, svängiga toner, livemusik och en hel massa dans. I mig infann sig en sån där riktigt sommrig barfotabarnskänsla i hela kroppen och jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Det finns inga ord som kan beskriva en sån här kväll, det enda ord som kommer något sånär i närheter är ordet UNDERBART!

Nedan kommer lite bilder från lördagens festligheter i Sätila och även lite bilder från veckan som varit. 
Ha det gott go vänner, nu ska jag vila.... 









Glada dekobrudar på intåg.


















Sötnosarna Andrea, Maria och Hanna. <3


Sockersöta Sandra! <3


Två nöjda dekoratörer och utsmyckare... ;D


Födelsedagsbarnet. <3



Nu lite Hedemora. Här ligger man inte på latsidan inte!







Rabatten pryds av syster Pernillas keramik. Det glimmar så vackert i solen.




Stora packardagen!



Idag är det så dags igen, den stora packardagen är här! Aset (min astunga och otympliga resväska) ligger uppfläkt mitt på golvet i mitt lilla rum i Hedemora, överallt ligger kläder och skor. Jag börjar redan i det inledande skedet av min packning inse att en hel del uppoffringar och kompromisser kommer vara nödvändigt att ta till. Hur ska jag få med allt?!? Att döma av katten Pyttes min verkar hon skeptisk till det hela...

Denna gång går resan till Göteborg där jag planerar att stanna till söndag den 20/6 för att sedan komma hem en kortis, packa mer och bege mig av igen (förmodligen till Götet). Bäst som jag packar och fyller Asets inre hostar jag som bara den. Jag har nära på kramp i magen efter allt hostande. Ni förstår att nu när jag kommit hem och slappnat av kommer förkylningen som ett brev på posten. Men jag är på bättringsvägar redan och inget skall hindra mig från att ha en underbar resa till Götet, inte ens en liten förkylning. Jag försöker se det från den ljusa sidan, det är iaf ett effektivt och gratis sätt att trimma magmusklerna i form. ;D

Min resa till Götet kommer inledas med en visit i Sätila där vännen Sarah Åkesson bor. Hon fyller 25 år nu i dagarna och skall ställa till med fest. Jag har utsetts till blomsteransvarig och allt i allo, en roll jag tar på största allvar. Trots allt så är det närmare 90 personer som kommer så jag gissar att det kommer finnas en hel del att ta tag i och ordna med. Det ska bli så kul! :D

Nu ska jag svinga mig upp på mammas cykel "Gröna faran", cykla över "Hajbron" som leder över "Skitån" och vidare mot stan för diverse inhandling av förnödenheter inför min resa. Sen väntar mer packning och kompromissande, men det är sen det. Nu ska jag njuta av livet, nuet och det underbara väder som råder i Hedemora.

Tjing tjing! :D     

Styling vid Långhag


Här kommer nu bilderna på den styling jag gjorde som mitt x-jobb.

 








Rekvisita bubbades, bars och släpades på plats.
 


Stommen ställdes ut...


Jag på höga höjder.


Piff, piff...


...och så lite mer piff!




Korvgrillning i solen, rent ljuvligt!


Denna fina bit med Enya använde jag på min redovisning till mitt bildspel...












Jag fullkomligt älskar denna gammla tapetvals som tillhör min kära moder.


  










































Lillsorken! <3








Färgpigmentsburkar.






Jag och gänget. :D


Nedan följer bilder på klädesstylingen vid Kvarndammen.





































Leksand och lingonskogen, klappat och klart!

Kära läsare och vänner, jag sitter nu som färdigutbildad dekoratör hemma i Hedemora på mammas nybyggda trätrappa och njuter av solens värmande strålar. Jag har redan hunnit med att påta i trädgården, beskära växter, klippt gräset, tvättat och hängt tvätt, omorganiserat i mammas vitrinskåp m.m.. Myggen här i Hedemora är hemska och envisa vill jag lova, inte alls som de i Leksands vackra lingonskog. Sen jag kom hem igår kväll har jag redan hunnit få 5 stora och feta myggbett. Mindre trevligt välkomnande hem.. 

Igår, fredag tog jag min examen från Entreprenörskolan efter två intensiva, utvecklande, härliga, roliga och utmanande år. Tiden i Leksand och lingonskogen är nu över, det är klappat och klart! Jag har så klart blandade känslor över det hela. Det är självklart underbart att äntligen ha nått målet och tagit min examen men jag saknar redan alla underbara brudar och killar som kommit in i mitt liv under tiden på skolan. Som tur är dröjer det inte allt för länge tills jag får se flera av dem igen. Nästa helg drar jag nämligen till Göteborg för att besöka Sarah Åkesson på hennes examensfest/25årsfest. Jag planerar att vara där nere i över en veckas tid så jag kommer även hinna umgås en hel del med mina klasskompisar och min kära syster Karolina. Men sen då? Ja, vad ska det bli av mig? Det är fortfarande inte klart. Jag har lite olika jobb på gång men vill inte nämna något mer om det fören jag faktiskt vet hur det blir.   

Nu kommer äntligen lite bilder från den sista veckan i Leksand, som ni kanske förstår så har tiden inte räckt till riktigt för mig på länge. Det har varit fullt upp i skolan med redovisningar och diverse aktiviteter. Nu när jag räknar efter så inser jag att jag på ett eller annat sätt medverkat och hjälpt till i över 5 redovisningar. Utöver det så har jag även hunnit med att agera konferencier. Jag beklagar avsaknaden av inlägg och utlovar bättring framöver.

Ha det gott och njut av livet, det planerar i all fall jag att göra. :D Kram


Bilder ifrån Russian Party. Plats: djupt inne i Lingonskogen Leksand.




Boris Russia styr upp festligheterna.












Jag och Geite tog en tur till Hedemora för att lyssna på min syster Julias och min mammas köruppvisning. 


Fint ska det va (notera lillfingret)! Geite njuter av kaffet.


Grillkväll med brudarna i klassen...


Jag och min kära sambo Lina på "en kväll fylld av sex och spex".


Här kommer gästerna farande.










Medeltidsmarknad i Leksand.








Vackra pärlor som fanns att köpa i ett medeltida stånd på marknaden.








Gullviva!


Detta monster härjade i utkanten av medeltidsmarknaden. Hu!!


Som tur var fanns det även riddare på plats.










Fix och trix innan mitt framträdande.




Jag fotade publiken då jag genomförde min redovisning. En glad skara! :D


Även juryn såg nöjd ut. :D


Så här glad ser man ut när man klarat av sin redovisning. :D


Jag som ljudtekniker.


Skål, vi har klarat av det sista i skolan!


Skål!!!


Måndag den 31/5, gänget som klarat av sina redovisningar firar med käk nere vid Siljan.


Marika och Catharina.


Erika och Sara.


Jag och Geite avslutar matchen (rundar av onsdagens redovisningar).


Så kan det gå om man sitter i publiken på en redovisning av en dekoratör. ;D

Nedan följer en bildserie på mig och Geite. Dessa snygga kläder och denna snygga sminkning bar vi på sista redovisningen vi medverkade i (Hanna M. Erikssons redovisning). Vi dansade och sjöng till gruppen The Pinks med låten Superman.











Grillning vid Siljans strand med bästaste brudarna! <3
















Elin och Marika fixar biffen (vilket i detta fall är grönsaker då de båda är vegetarianer)! ;)

Söta rara Hanna Lenander tuggandes å en svampingjon! <3


Line och Lovisa.


Anna kom så småningom och gladde vår lilla skara. :D





Line sträcker ut sig i gröngräset.

Vera lapar sol.


Solstrålen Elin sken ikapp med solen.


Sötnötarna Marika och Line.


Min underbara klass! <3


Glassiga Vera! <3




Avslutningsfesten med kungligt tema, jag och underbara Hanna Lenander. <3


Jag, Sarah Åkesson och Hanna M. Eriksson...


RSS 2.0