Jag drar till Norge!

Hallilåja! Nu har jag äntligen fått besked och lite mer koll på min kommande tillvaro. Jag har fått jobb på Indiska och styr min kosa till Norge i Augusti. Där skall jag ensam ansvara för rollen som dekoratör i en butik på två plan. Gud så kul det ska bli!!! Det är mycket att stå i inför min resa till Norge så jag kommer inom några dagar att lämna det sköna livet i Göteborg och åka hem till Hedemora för att styra upp mitt liv. 
Det känns lite tungt att lämna Göteborg, alla underbara vänner och det fina livet här. Min tid i Göteborg har verkligen varit underbar på alla sätt. Men det är dags för nästa kapitel i mitt liv nu, dags för nästa äventyr. 

Nedan följer lite bilder från veckan som gått. Jag har hunnit med ytterliggare två besök på botaniska, läst ut två nya pocketböcker, solat, badat i havet, åkt färja m.m... livet är fint fint! :D Håll tillgodo.


Färjafärd till vackra Brännö...





Fina karolina! <3






Enligt sann barfotabarnsanda så åker skorna självklart av! ;D


Här kan både jag och syster Karro tänka oss att bo. ;D
 

Busfrö på Brännö! ;D




Solbarn och sommar!


Måsarna på Brännö var verkligen inte folkskygga så som de dök ner mot klippornas all besökare. Jag som är lite smårädd för fåglar hade fullt sjå att vifta och flaxa för att hålla dem borta, dels från vår matsäck men främst från mig själv. ;D












 
Utöver besöket på Brännö så var jag även på konsert under veckan. I onsdags spelade nämligen Fibes, Oh Fibes på Liseberg. Jag slog följe med Hanna Maria och ett härligt gäng. Kvällen bjöd på öl, många glada skratt och glädjeskutt. Fina Emma Rehn bjöd sedan gänget på bergochdalbansåk. Vi startade lite lätt med Bergbanan och gick sedan på den tyngre grejorna. Balder!!! IHHH!!! Som det gick och kul var det!!



Glada Hanna! :D




Jag och Hanna passade på att njuta av Lisebergspersonalens ljuvliga klädsel. På bilden ovan är det den "finare" varrianten ni ser. De flesta i personalen bar kläder i äckligt blek mintgrön ton med inslag och babyrosa/spyrosa.
Allt för att så många som möjligt i personalstryrkan ska få sin hud att skära sig mot klädseln. det är inte många som kan bära upp denna färgkobo i Sverige, särskilt inte utan att ha fått någon sol på sina arma vinterbleka kroppar. Huga!


Kerstin och Marika-raringen! <3


Fibes, Oh Fibes!


Sötnötarna Hanna och Marika i Bergbanan! <3


Balder!!!



Bergochdalbanaåkarna Emma, Hanna, Marika, Michael, Emma och Kerstin.






Efter besöket på Liseberg drog vi vidare till Tranquilo för drinkar. Ett bra avslut på en bra dag! :D






Plötsligt var torsdagen här och det var dags att dra vidare mot Jönköping för lite hederligt midsommarfirande. Jag och Hanna åkte med buss till hennes hemtrakter. Väl där förberdde vi vår midsommar genom att sola och plocka blommor till kransbindningen följande morgon. Nedan följer sommriga bilder från blomsterplockningen samt från midsommarfirandet. Håll tillgodo!
















Hela korgen och pakethållaren fylldes med grönska.


Lupiner.




Rockig sommarbrud!


Dagen till ära så bjöds det till femkamp. Här ser ni mig snurrig och lycklig över att ha vunnit tävlingen där man skall snurra 10 varv runt en pinne och sedan springa i mål.


Hanna och jag njuter av den värmande solens strålar.





Den vackra bordsdekorationen... ;D


Jag och mitt lag (Annika och Hanna).

Jag sitter nu hemma i Kaverös och gör upp planer inför Norge. Det är mycket som skall ordnas och hinnas med. Tack och lov fick jag en superstart på denna dag så jag är fulladdad med energi. Morgonen bjöd på en långpromenad med Marika som sedan följdes upp av frukost på ett litet sött fik med massor av kuddar beläget vid Linné. Vi åt nybakade scones, youghurt med färska bär, honung och mussli, färsk frukt och till det drack vi te respektive kaffe. Mumms!!!


Alldeles nyss ringde min telefon, det var samtal ifrån Norge. De vill att jag kommer över tidigare och börjar redan den 26 juli. Gah!! Nu har jag verkligen mycket att stå i!!! Ha det gott mina vänner och glad midsommar! <3

Kommentarer
Postat av: erica e

Så spännande med nya äventyr!!!

Iiiii! :D

2010-06-28 @ 22:55:32
URL: http://www.mittochemellan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0