En evighet...

.
.
.
.
Åter igen har det på något magiskt vis lyckats förflyta en hel evighet sedan jag sist bloggade, men strunt i det! ;P
Idag vill jag bara berätta om att bredvid mig i min soffa i Stavanger, gluffsandes på en morgonmacka med goudaost och en rykande het kopp med te stadigt i andra handen, så sitter min storasyster Pernilla. Det ni!!!! :D
.
Pernilla landade med flyget på Sola i onsdags kväll 22.35 och hon ska stanna här i Stavanger till måndag eftermiddag och förgylla min och Joels vardag (stöka ner vår lägenhet, klaga på den norska maten, bristen på förstånd hos flerparten med inhemska norrbaggar samt förundras utöver det taskiga utbudet och det dåliga upplägget på det norska systembolaget/vinmonopolet).
.
Igår pysmyste vi mest bara runt i Stavanger sentrum, kikade i små butiker och kosade runt bland fina gamla hus i Stavangers äldre delar. Det mystes även en hel del i soffan framför en god film med lite smarigheter på bordet framför oss. Pernilla passade även på att skissa ner lite idéer till sin keramik. Här tycks det finnas ett helt överflöd av inspiration, hon skissar och skissar, planerar och funderar. Härligt!!! Även jag dras med i den kreativa andan och min skaparlust vaknar till liv, detta efter enbart ett dygn med henne. Hur ska detta sluta!?!
.
.
.
.
Ovan ses en bild från butiken i Stavanger, det är från förra veckans omstrukturering som bara råkade komma till, helt oplanerad. Jag blev supernöjd med resultatet och det tycks även min butikchef ha blivit eftersom jag idag fann denna bild på hennes facebook. Kul!
.
.
Nu ska jag och Pernilla slänga i oss det sista av frukosten och bege oss av vidare ut bland Stavangers små gator och torg, på nya äventyr mot ny inspiration!!! Om ni vill ha något att sysselsätta er med tills nästa inlägg här så klicka gärna er in på Pernillas hemsida Studio Kurbits, eller hennes blogg och låt er inspireras av min duktiga syster. Kos er! <3
.
.
.
Kärlighet//
.
Josselini Nordnand
.
.
.


RSS 2.0