Fullt upp!



Ja nu har jag minst sagt fullt upp. Det är enbart 5 veckor kvar av min utbildning och hemskt mycket som skall falla på plats på denna korta tid. Slutspurt är ordet och det klingar högt i mitt huvud! Jag beklagar avsaknaden av inlägg här på bloggen men min tid har helt enkelt inte räckt till och orken har inte funnits. Här kommer i alla fall lite bilder från det jag slitit med i veckan, min styling vid Långhags kraftstation. Det färdiga resultatet av min styling får ni dock vänta med att se tills x-jobbet och dess redovisning är avklarad. Håll tillgodo! 






















Skriva, skriva, skriva!



Ja, skriva, skriva, skriva! Det är vad som gäller för en tid framöver. Rapporten om mitt x-jobb skall innefatta närmare 30 sidor så det är lika bra att sätta igång med den omgående. För närvarande tar jag mig en välbehövd paus från rapportskrivandet och skriver här istället. Jag har svårt att sitta stilla, bär runt på en massa överskottsenergi och mina tankar vandrar allt som oftast iväg någon helt annan stans. Rosa moln i alla ära men ibland kan det vara lite jobbigt. Jag har i alla fall hunnit en bra bit på vägen med rapporten och det känns otroligt skönt. Nu kan jag med gott samvete unna mig att ta helg. Ikväll blir det filmkväll med Mikael och det gamla kompisgänget. Det ska bli hur kul som helst att träffa dem alla igen, det var ett bra tag sedan sist. Helgen kommer förmodligen spenderas med en underbar i Leksand (äntligen hemkommen från Kina efter mycket om och men, jäkla vulkan och askmoln!). Utanför mammas nyputsade fönster blåser det rejält och små vita snöflingor dansar i en virvlande dans. Jag vill inte ha mer snö nu, måtte den försvinna lika snabbt som den kom!

Idag har jag varit på Lundströms igen och jag har nu "gjort slut" med chefen Per. I sommar blir det nämligen Göteborg för min del. Jag ska jobba på Indiska, hur mycket vet jag inte ännu men det löser sig. Jag inväntar schemat med ivrig förväntan. Hur som helst, blir det få timmar så har jag nog ingen större svårighet att få annat att fylla dagarna med. Jag ser fram emot en sommar i Götet med alla underbara och fina vänner. Det kan inte bli annat än toppen! :D 

Nu ska jag ta mig i kragen igen och fortsätta med rapporten. Jag vill hinna en bit till innan min kära moder kommer hem för en gemensam jogg/ promenad innan filmkvällen. Jag ska testa mitt knä och se hur det klarar av att belastas efter skadan. Men hur illa kan det vara, jag klarade ju av en hel kvälls salsadansande i högklackat och benet går nu att räta ut helt igen!? ;)


Äntligen på gång!



Kära vänner, nu är jag äntligen på gång med mitt x-jobb och det känns så skönt! Igår åkte jag och pappa till Västerby skola och kikade på diverse saker till min styling. Jag valde bland annat ut en grävling, en räv, en stare, en sork och en uggla som skall få medverka på min plåtning. Strukturen och planeringen börjar att ta form och idag skall jag börja med min rapport. 

Det känns skönt att vara tillbaka i lilla Hedemora med alla bekanta ansikten. Det glädjer mig att kunna meddela att snön är så gott som borta från marken och att blåsippor och scilla förekommer både här och där. 

Igår blev det en visit hos de underbara på Lundströms Skoaffär. Det blev kramkalas och en hel massa prat och uppdateringar om livet. Jag besökte även en annan underbar igår. Jag tog årets första cykeltur i full fart till älskade Karin Salåker där jag fick äran att hålla i den lilla kärleksklumpen Julia. Blott 16 dagar gammal låg hon och sussade sött i mina armar. Gud så underbart! Jag passade på att snusa i mig lite av den där underbara babylukten som bara nyfödda har och jag njöt av varje minut. Vilken otrolig känsla det var att se barndomskompisen Karin sitta där med sin lilla dotter. Jag blev verkligen lycklig och stolt på något konstigt vis. Jag var så glad att jag fick äran att vara med och bevittna och ta del av detta lilla mirakel. Mamma Karin, jag kan knappt fatta det! Det känns som om det var igår då jag sov över hos Karin och vi kikade på Dirty Dancing, Top Gun eller Pretty Woman (våra favoritfilmer) och trånade efter killar hysteriskt fnittrandes ikapp. Herregud, åren går!

Nu ska jag ta en liten promenad med pappas hund Tanja och sen skall jag dra ett djupt andetag och dyka in i rapportskrivningens underbara värld.

Ha det gott och passa på att njuta av de underbara målningarna skapade av John Bauer!    

 




Bilderna kommer ifrån: http://runeberg.org/jbauer/


Spexmorgon hos familjen Nordman
















Tågförseningar, skogsbrand och träningsvärk.

Hoppeli hej! Igår kl 21.37 tog jag och Aset äntligen klivet ner från tåget och tog mark på Hedemoras stations ödsliga perrong. Det var skönt att vara framme efter en resa fylld av tågförseningar, skogsbränder, 9 rådjur, 3 harar och paniksprång med tung packning. Där på perrongen väntade en glad mamma med sin nya bil. Vi körde direkt hem till Lingonstigen där en flaska av Prästgatans plommonvin sprättades (pappas hemgjorda vin). Både jag, mamma och Julia satt uppe länge och snackade och jag påbörjade mitt x-jobb, skrev ner lite tankar idéer och planerade lite. Det ska bli roligt catt komma igång med mitt arbete på riktigt.

Det var rent underbart att slå upp ögonen och mötas av en vacker blå himmel i Hedemora efter en natt i min egen säng. Jag inledde min dag med att väga Aset och min resterande packning, totalt vägde det 52 kg!!! Inte undra på att jag var rätt slut efter gårdagens tågkaos. Det var som sagt skogsbrand under min resa så jag var sen till Katrineholm där jag skulle göra mitt första byte. Jag fick tokspringa och släpa Aset upp och ner för en lång trappa. Det var på sekunden att jag hann med. Herregud vilken pers! Det känns som om mina armar blev närmare 1 dm längre efter gårdagens släpande på all packning. Snacka om att jag har träningsvärk idag. 

Idag ska jag fortsätta med mitt x-jobb och en hel del besök hos nära och kära är inplanerade. Nu väntar duschen och sedan ska jag slänga mig på mammas cykel för en tur på stan. Jag måste ju se om Hedemora står kvar efter min långa frånvaro.

Ha det gott alla <3

Vår, vår, vår!!!



Igår var en riktig toppendag. Den började med en rolig och intensiv dag på Indiska och avslutades med utgång och svängig salsadans. Där emellan hann jag med att se massor av vitsippor i slottsskogsparken. Skir grönska och tusentals vackra vita kronblad breder ut sig under träden, precis som små lyckopiller som vittnar om vår och värme. Vitsippor är ren glädje och lycka för mig och jag blir lika fylld av förväntan varje år då de poppar upp ur myllan.

Igår käkades tacos med dekobrudarna Hanna M, Andrea och Sandra bl.a. innan det var dags för utgång. Jag är supernöjd över att ha överlevt gårdagen på mina höga klackar med mitt skadade knä. Mitt knä verkar läka snabbt, i alla fall intalar jag mig det. Är redan less på att inte kunna jogga i min vanliga takt.

Nu har snart hela helgen gått och det börjar närma sig hemfärd. Ikväll är det packning på hög nivå som gäller. Jag ska även hinna med att baka kladdmuffins till all underbar personal på Indiska, städa samt jobba lite. I kväll kommer Karros älskade Viktor hem och det ska bli trevligt att träffa honom igen.
Jag har nu jobbat torsdag till lördag och det är bara dagens och morgondagens arbetspass kvar. Det känns lite tråkigt att det snart är över men samtidigt skönt. Jag längtar verkligen efter att komma hem till mitt lilla rum, mina möbler, min säng, mina saker, min garderob och framförallt mina skor.

Under helgen har jag fått bära ansvaret på Indiska. Jag fick förtroendet att larma och låsa butiken vilket känns otroligt roligt. Tänk att de litar på mig så pass redan att de vågar lämna butiken i mina händer. Hur som helst, nu ska jag göra mig i ordning för dagens arbete. Om jag har tur och är effektiv hinner jag även med att njuta en stund av det ljuvliga solskenet.

Ha det gott!  

  

Combat!

Hallilåja!

Superenergisk och samtidigt totalt avslappnad (hur går det ihop?) efter världens roligaste träningspass på Sats sitter jag nu återigen framför min dator i Kaverös. Jag kan med all säkerhet säga att jag aldrig tidigare varit på ett roligare träningspass än det jag medverkade på idag. Combat is the shit! Det måste bli fler gånger. Denna träningsform kändes ultimat för mig, som om den tagits fram för små energiknippen som jag själv. Full fart rakt igenom hela passet som varade i 1 timme. Man rör sig hela tiden och det blandas friskt med sparkar, slag, skutt och lätta fötter. Rent ljuvligt! Tack Hanna Lenander för att du öppnade en ny värld av träning för mig och bra jobbat på passet!
 

Just nu känns det lite så som lykke Li sjunger i sången Little Bit. En fin bit som även ligger med på min mp3spelare.

Idag besökte jag Clas Ohlson där en ny laddare inhandlades till min trötta och slitna dator. Min tidigare laddsladd har nämligen på något mystiskt vis skavts/gnagts av. Hur som helst så efter lite pul och trix har jag en ny laddare och jag kan andas ut.    

Imorgon börjar allvaret! Jag ska jobba på Indiska på riktigt. Tanken är att jag skall drillas i kassahantering hela dagen och sedan jobba under helgens alla dagar. Idag fick jag även ännu en arbetsdag tillagd. På måndag ska jag och Ewerth till Stadsmuseet och göra en installation. Det skall ställas i ordning en myshörna där sagostunder skall hållas för rara små barn. Det ska bli riktigt kul och känns som ett otroligt bra avslut på en härlig praktik. Mot kvällen drar jag nämligen vidare hem mot Hedemora och x-jobbet och lämnar Göteborg bakom mig. Jag hoppas innerligt att det inte är sista gången jag besöker denna underbara stad. Jag har verkligen fallit för Göteborg och dess sköna invånare. Här kan jag tänka mig att bo.

Hur som helst så är det dags att krypa till kojs. Imorgon ska jag vara piggare än piggast!
Sov gott!/ Josefin Piggelin Barfotabarn

 


Snirkligt, färgsprakande och romantiskt...



I detta inlägg kan ni se vad jag jobbat med på Indiska denna vecka. Det är massor av färger, mönster, blommor snirkliga och romantiska detaljer som gäller. Hoppas ni inspireras, det gör i alla fall jag. :D




Sångfågel...




Kuddberg!








Lätt, luftig och romantisk försommar.












Blommigt värre! :D


Färgexplosion med metallicblänk.




Långpromenad, sälar och fjärilar.

Hej hopp!

Jag sitter framför datorn i Karros lilla etta belägen i Kaverös, Göteborg. Jag har precis kommit hem efter en härlig långpromenad med Hanna Lenander i den vackra Slottsskogen. Vi kikade på söta sälar som låg och njöt på stenhällar och vi hann prata igenom det mesta. Allt mellan himmel och jord. Tänk att det alltid känns lika skönt att prata med en annan dekoratör och klasskamrat. De vet precis vad man menar och förstår saker som man knappt kan förstå eller sätta ord på själv. Tack Hanna för en mysig och fin promenad! 

Nu börjar våren infinna sig på riktigt här i Göteborg. Jag har sett humlor, nässelfjärilar, citronfjärilar, flugor och mygg. Under mina turer i Ruddalen har även en och annan ekorre och ett och annat rådjur uppenbarat sig. Naturen, skogen, ja livet spirar överallt runt omkring och jag försöker bortse från det faktum att jag lämnar Göteborg bakom mig om en ynka vecka. Kan inte riktigt greppa att jag skall byta denna vackra stad mot ett Hedemora med snö kvar på backen... 

Livet rullar på och jag kämpar på med min träning. Jag ser fram emot onsdag då jag skall följa med Hanna på ett pass combat (typ som box men mer individuellt, det ska tydligen påminna lite om aerobic) på Sats. Det ska bli superkul att träna något nytt och variera min träning. Jag hoppas bara att jag kommer att hänga med, kordination är inte min starkaste sida direkt. Men, men. Det ska nog gå bra. :D

I söndags åkte Julia och mamma tillbaka hem till Hedemora. Det har varit fint att ha dem här och nu i efterhand så njuter jag och Karro i fulla drag av att enbart vara två personer som delar på Karros lägenhet på ca 30 kvadrat. Vi har hunnit med mycket denna helg och jag förstår inte riktigt hur vi fick ihop allt. Kan tilläggas att både jag och Karro hann med varsin utekväll även denna helg. Jag hamnade återigen på Nivå där jag skakade min rumpa för brinnande livet. Kul var det men jag måste ändå erkänna att förfesten nog var roligare. Jag och Hanna M. Eriksson slog våra påsar ihop och åkte på en förfest hos några av Hannas vänner och bekanta. Vi började vår utekväll med att åka till helt fel spårvagnsstation. Ca 30 min sena (om inte mer) lyckades vi slutligen finna rätt område och rätt lägenhet. Pikarna haglade över oss då vi trädde in i lägenheten och en och annan gliring kom under kvällen. Säga vad man vill om att hitta i Göteborg men vi hade i alla fall hittat ett samtalsämne och en isbrytare. 

Nu ska jag slappa och varva ner framför tv:n, imorgon väntar en intensiv dag på Indiska. Det vankas stora omläggningar och ändringar på både interior front, flexible area och dinner 1 (olika områden som butiken är uppdelad i). Det ska bli sjukt kul att ta sig an det hela och jag kan knappt vänta tills jag får se tokroliga Ewerth igen. Han får mig att skratta mina magmuskler i form. Inte illa! :D

Ha det gott alla fina! <3 

Nedan följer fler bilder från den gångna helgen.


Spex i Botaniska...


Blåsippor! <3 






Busfrön.
















Skansen Kronan


Ekorre i Kaverös.




Torsdagkväll och öl med trevligt sällskap från fotbollslaget DramaQueens på Kellys. Lina och Karro, pose like in China! ;)


Öldrickarträningen går fint! ;) Kvällen bjöd på riktigt god öl.


Maya. :D


Nattliv












Alla som inte dansar...


Denna spårvagn tog mig hem efter en trevlig fikastund med dekobrudarna Andrea Strandberg och Hanna M. Eriksson i veckan. Tidigare satt jag på en annan spårvagn i sällskap av Andrea då spårvagnsföraren ropade ut i högtalarna att det ryckiga körandet berodde på att bromsarna när som helst skulle sluta fungera och att vi dessvärre måste göra ett byte.


Sollapning vid Kungsportsplatsen.




Paddan = vårtecken




Årets första fluga! ;D


Familjedag!




Idag har det varit fokus på att umgås med familjen. Vi har hunnit med att strosa i Haga, gå på resturant, besökt Skansen Kronan m.m. Men det bästa vi gjort idag är att vi besökt den Botaniska Trädgården. Nedan kommer lite bilder från dagen. Flera bilder kommer kanske senare. Nu avnjuter jag ett glas rött och det har blivit dags att slå på filmen "Mamma Mia". Karro är på maskerad utklädd till enhörning så det är bara mamma, Julia och jag som spenderar kvällen ihop sjungandes framför tv:n.  Helgen går fort och tur är det. Att leva så nära inpå varandra, precis som i kollektiv tar på krafterna. Vi är nu alltså fyra Nordmans som denna helg lever under samma tak i Karros lilla lägenhet på ca 28 kvadrat. Även om det är helt underbart att se dem alla igen så blir det ibland lite väl intensivt. Imorgon kväll tar jag därför ledigt från familjen och beger mig ut i svängen med Hanna M. Eriksson. Här skall partas! ;D


Sol i sinne...






Glada spårvagnsbrudar!


Nässelfjäril och ljuba krokusar.




Liljor på väg upp ur myllan...














Redo?


Hoppelihej!






På språng!















Sötnos!




Besök!



Hello!

Imorgon händer det! Min kära moder och min älskade lillasyster Julia gör mig och Karro sällskap i Göteborg. Det blir en helhelg med massor av skoj. Mina planer är bland annat att dra med dem båda på den Botaniska Trädgården, besöka Indiskabutiken på Kungsgatan där jag för närvarande har praktik samt strosa runt i Haga. Om det hinns med, i vevan då vi knatar runt i Haga så skall jag släpa dem uppför den branta trappan som leder till Skans Krona. Jag vill att de skall få möjligheten att beundra den vackra utsikten. Jag tror även att en hel del shopping kommer hinnas med under helgen. Mest av allt ser jag dock fram emot trevligt, familjärt sällskap under långa promenader i det värmande solskenet. Det ni!! Jag kollade nämligen upp helgens väder idag och det ser lovande ut, en stor sol precis vid Göteborg. Kan inte bli mycket bättre! Det enda, eller snarare den enda som saknas för att göra helgen optimal är en storasyster Pernilla. Saknar dig! <3


Idag har varit ännu en härlig dag på Indiska. Jag och Ewert jobbar på och vi blir allt mer knasiga för var dag som går. Idag har vi pratat med rysk brytning till varandra mest hela tiden. Sjukt kul är det och jag trivs, trivs, trivs!!! Jag ser fram emot morgondagen och alla nyinkomna varor som skall exponeras på garden-ytan. Idag har jag mest hängt MASSOR av kuddar och dukat bord på hemavdelningen. Det har hunnits med en hel del klättring på stege också. Det har gått över förväntan trotts min påtagliga träningsvärk från gårdagens fotbollsspelande. Fotbollen var för övrigt hur underbar som helst och jag längtar till den dag jag blivit bofast och kan börja spela igen på regelbunden basis. Fotboll är verkligen en bra träningsform. Jag har inte haft så mycket träningsvärk på länge som jag har nu. Det ömmar på insida, utsida, framsida och baksida lår och magen krampar allvarligt då Ewert får mig att skratta åt någon löjlig företeelse eller något nytt påfund han kommit upp med. Den där Ewert… :D

Nu ska här fejas och donas, städas och skuras, stuvas och plockas. Allt för att skapa ett gemytligare hem till de två besökarna från Dalom. På återseende kära vänner!  


Mamma! <3

Ruddalen


Här kommer lite upplyftande bilder till de stackare som befinner sig i snöiga Stockholm idag. Tänk vad vädret och klimatet kan variera i vårt avlånga land. Så fort regnet lugnade ner sig i Götet idag tog jag på mig springskorna och begav mig ut för en tur i vackra Ruddalen. Idag tog jag den långa svängen för första gången, det blev ca 45 min jogging. Nöjd, glad och full av vårkänslor begav jag mig sedan hem efter kameran. Denna dag måste dokumenteras och nedan ser ni resultatet. I skogen är våren på intåg och det växer så det knakar i skog och mark. Bäckarna glittrar inbjudande, harsyran breder ut sig under trädkronorna, fåglarna kvittrar och det doftar jord. Kaprifolen bär gröna sköra knoppar och om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag mig ha sett de första spåren av vitsippor. Underbart!












Där min joggingrunda tar sin början finns en hel del klotter. I vanliga fall tycker jag inte om grafitti men jag måste ändå medge att det är ganska så läckert när oskyldig och ren natur möter dessa knalliga färger. Se fler bilder nedan.. 








Är detta konst? Mot min vilja så gillar jag det faktiskt.


Gettofågelholk! :D














Vacker bark med inslag av blå färg.




Snacka om färgexplosion!


Våren är på väg.


Grön, skön mossa.






Vackra fröställningar som skallrar i vindens grepp...






Grönt är skönt!






Vide.


Det knoppas för fullt på alla buskar och träd.














Vattnet i de små vårbäckarna skummar, bubblar och fräser där det porlar fram.










Fina stenhällar finns det gott om i Ruddalen.


Vårbäck...






Ormbunkar.


Kaprifol.



När som jag kom svischandes nerför backen på Barytongatan tog jag i lite extra och gjorde ett ryck hela vägen in på gården och fram till porten. Där stod två förstummade små pojkar och bara gapade (skulle gissa på 7-8 år gamla). Medan jag stannade upp för en kort stretch tog en av pojkarna mod till sig och tog till orda. - Vad snabb du är, joggade du bara nu? Kan du springa fortare? Jag svarade att det kunde jag nog bara jag ville men att då måste man träna mycket. De såg allvarligt på varandra och nickade. Så måste det vara. Jag har alltså nu två små nya fans här i Kaverös och det ska erkännas att det känns bra. Jag blev så glad av att se dem och deras miner och känner nu att jag måste hålla i med min träning. Har man fans så har man och då måste man leva upp till deras förväntningar. Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen blir det lite städning innan Karro kliver in genom dörren till vår lilla lya.

Ha det gott och Stockholmare, ha förtröstan. Våren är på väg, jag lovar! <3


Regn, offerkofta, whiplash och värme.



Regnet smattrar mot de dragiga fönsterrutorna i den trångbodda lilla ettan i Kaverös. Ett dunkelt ljus sipprar in bakom persiennerna och lämnar efter sig en känsla av tomhet. Göteborg känns ruggigt, mörkt och kallt idag och jag har ingen lust alls att lämna min varma bädd. Jag drar täcket lite tätare kring kroppen och funderar över min dag. Den kan egentligen bli hur bra som helst, men jag vet inte om jag vill det. Idag kanske det ät tillåtet att ha den stickandes och klibbiga offerkoftan på sig!? Mina känslor och tankar är återigen whiplashbetonade och jag vet varken ut eller in. Jag förundras över att mitt hjärta kan slå så hårt och så fort som av ljusets hastighet, tänk att någon kan framkalla så många känslor hos lilla mig. Skratta eller gråta? Allt är ju så bra just nu, nästan för bra. Kanske är det därför min förvirring är så total, kan livet verkligen vara så här fint!? 

Jag har precis satt på vattenkokaren. Lite lingon och blåbärste ska nog kunna råda bot på denna situation. Innan en rykande het kopp te avnjuts lägger jag mig på madrassen igen, rätt upp och ner, helt utsträckt. Jag ligger där och bara känner. Känner min andning, pulsen och hela min varma kropp. Tänk så underligt och vackert livet kan vara ändå...


Tänk att lite enkelt spårvagnsklotter kan ge så mycket glädje och värme... 




Skans Krona


Denna låt är en favorit, såhär kan det verkligen kännas ibland...

Känn ingen sorg för mig Göteborg



Vad händer? Ja, vad händer egentligen? Hur ska det gå? Vart ska man hamna? X-jobb, skoluppgifter, kärlek, LIA, söka jobb, inte söka jobb, tacka nej till jobb, sommarjobb, jobba... Det är mycket nu och mina tankar maler och maler. Jag känner mig trött och aningen sliten efter en intensiv och men ack så underbar helg. Jag har hunnit med en hel massa skoj och jag halvligger nu i Karros soffa och slappar, ensam hemma. Jag njuter av stunden och tystnaden och går igenom alla fina minnen från helgen. Det pirrar och sprallar och i maggropen vilar ett behagligt lugn och välbefinnande. 

Påsken är över och det gick alldeles för fort. Jag har hunnit med bio, restaurantbesök, att laga hemmagjorda köttbullar till påskbordet (klockrena vuxenpoäng inkasserade), varit på påskfest och avnjutit påskbord, druckit tequila, dansat som en galning med två ännu galnare, tagit spårvagnsfärdsoskulden av en underbar, strosat runt i vackra Haga, bestigit världens brantaste trappa upp till Skans Krona, njutit av hotellmys, picknick, tända ljus och en hel massa kärlek. Självklart har även många långa promenader längs Göteborgs gator och gränder hunnits med så nu har en hel del bitar fallit på plats och jag har lite mer koll på läget. 

Något som kommer högt upp på listan av härligheter jag varit med om i helgen är att jag har haft glädjen att njuta av sömn i en riktig säng. Det var länge sedan jag sov så gott och så djupt. Tänk vad man omprioriterar och omvärderar de små sakerna i livet då man lever som student allt som oftast sovandes på en tunn, tunn madrass. En annan sak som ligger i topp på listan över helgens härliga aktiviteter är att dricka bubbelvatten i solskenet med benen dinglandes över vattnet vid Kungsportsplatsen tittandes på pigga måsar som glupskt tuggar i sig resterna av mitt syrliga Granny Smithäpple. Våren ligger i luften och från bron en bit bort strömmar härliga toner från ett konstigt instrument. Jag vet inte vad det är för instrument men det spelar ingen roll. Jag vill bara vara, där, just då, mitt i livet med ett vilt fladdrande hjärta, en kropp fylld av sprall som från 1000 myror och magen full av fjärilar med enorma vingslag. Ljuvligt är ordet men det räcker liksom inte riktigt till. Att sitta där i lugn och ro, att känna kroppsvärmen från en väldoftande och se äppelskrutten sakta försvinna bort över himmelen i näbben på en vinnare på väg mot nya äventyr...   

Idag har jag känt mig gammal, eller i alla fall på väg med stora steg rätt in i vuxenlivet. Här och där runt omkring mig ändras världen och jag hinner inte med. I morse möttes jag av det underbara beskedet att min älskade vän, världens finaste Karin Salåker har blivit mamma. Jag blev alldeles varm, mosig och gråtig då jag läste sms:et. Den lilla ska heta Julia. Gissa om jag blev lycklig och stolt! Tänk att det lilla underverket skall heta Julia, precis som min älskade lillasyster. <3 
En annan god vän och tidigare kollega Maria Jonsson berättade häromdagen att hon och hennes sambo blivit med hus. Jag ser fram emot alla kommande grillfester vi skall uppleva i deras nya hem. ;)
Ja, herregud. Det är mycket som händer och jag har grava koncentrationssvårigheter och problem att hänga med bäst jag svävar fram på mina fluffiga rosa moln som nu skiftar av aningen mer röda passionerade toner. 

På Indiska rullar allt på och jag skall faktiskt jobba i butiken på riktigt snart. Jag har fått 3 dagars jobb och det skall bli hur kul som helst! :D Imorgon, måndag är jag ledig och jag har ingen aning om hur jag skall förströ min dag. Någonting säger mig att jag inte kommer få problem att fylla min dag.

Med en bit av mitt fladdrande lilla hjärta, nedpackat någonstans i en väska i Dalarna, snart på väg till Kina så sitter jag nu i Karros soffa och längtar igen. Ibland är jag tacksam att det är fullt upp med olika aktiviteter omkring mig. Tiden går så mycket snabbare då och längtan blir inte lika stor utan den blir snarare omvandlad till en drivkraft och glädje. Nu ska jag krypa till sängs, skumgummimadrassen står redo och väntar. Nu bär det av mot underbara rosafluffiga drömmar. Känn ingen sorg för mig Göteborg....  


RSS 2.0