Bland vitsippor och småtroll

.

.

.

Igår kväll blev det äntligen av, en äkta vårpromenad innefattande både bus och vitsippsplockning. Jag och Bettan myste runt på nya vandringsstråk och hamnade snart i himmelriket. Framför våra skruttiga och bussvältna ögon uppenbarade sig en rutchekana!!! Vi hade hittat em dold skatt, en superstor lekplats vid utkanten av en skogsdunge som prunkade med vitsippor.

.

.

Med de skygga små blomsterna som våra enda vittnen bar det av, upp för trätrapporna och swisch iväg ner för kanan. Wiiieeeee!!! Vi lekte loss och klättrade runt i något som liknade ett jättespindelnät och när barnet innom oss fått sitt skuttade vi glada i hågen vidare in i grönskan.

.

.

Där plockades vitsippor och blickades ut över havet...

Jag fann ett par hårt åtgångna glasögon. Dessa använde Bettan och jag sedan för att "pynta" en bukett som vi sedan ställde som en gåva till Joel på hans nattduksbord. Tänks så överraskad och glad han blev. ;)

.

 

"Bettebollen" myser mitt i grönskan. <3

.

.

 

Tänk att all denna vackerhet liggar bara minuter från min ytterdörr!!! Ibland glömmer jag hur lyckligt lottad jag faktiskt är...

.

.

.

// Josefin Piggelin Barfotabarn

.

.

.

.

.


 


En gammal goding i repris

.

.

Igår blev det ett kärt återseende, det var onsdag och häng på B&B. Älskade Böker & Börst, det var allt för länge sedan jag styrde kosan hit för en kopp kaffe med kos. Igår blev det så äntligen av igen och i mitt sällskap fanns inga mindre än Marja, Fanny, Irma (Irmelin), Linda, Joel och Patrick. Mysfaktorn var hög och sällskapet galet, fnittrigt, busigt och hjärtligt. Det var helt underbart att få sjunka ner med goda vänner runt ett bord, bara småsnacka och chilla. Irma hade jag dessutom inte sett på ett bra tag så att få hennes goda varma kramar var nog kvällens höjdpunkt.

.

.

.
Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet, drömmer mig tillbaka till den fina gårdagen och småskrattar för mig själv. Tänk att det kan finnas så många vackra och tokroliga människor...
.

.

.

.

Hoppas ni alla får en fin dag, kärlek i massor till er alla!

.
.
/ Josefin Piggelin Barfotabarn
.
.
.


En dag i Sandnes

.
.
.
.
För ca. tre helger sedan tog jag min Joel i handen och skuttade glad i hågen ombord på buss nr. 2 som skulle ta oss till nya trakter. På agendan stod en tur till Sandnes i det strålade solskenet, en tripp i all enkelhet med fokus på att njuta och utforska men även på jakt efter "wiskeyrocks" att värma Joels alltid för snabbt avkallnande kaffe med. Vi fann allt och lite till denna underbara dag i vårens och försommarens teckan. Inte ett enda moln vågade skymma vår sikt, allt var fjäderlätt, fluffigt, busigt och pysmysigt.
.
.
.
.
.
.
På en träbrygga, badandes i solsken symfonerat med fiskmåsar och havsvågor åt vi årets första utomhusglass. Det var så där härligt "klä-av-dig-till-bara-skinnet-varm". Vi låg på bryggan och myste, kikade ner mellan träspringorna och skrattade ikapp med livet och all dess skimmrande härlighet.
.
.
.
Smile!
.
.
.
Glassigt!
.
.
.
"Mys" på bryggan... ;P
.
.
.
.
.
.
Jag blev glatt överraskad över det fina utbudet av inredningsbutiker, det fanns hur många som helst som lockade och pockade på min uppmärksamhet. Men med en pojkvän i handen insåg jag ganska så snabbt att det fick vänta till en annan gång. Fast, man kan ju alltid kika, i alla fall litegrann. ;)
.
.
.
.
.
.
Vår tripp till Sandnes blev riktigt lyckad, hit ska vi absolut komma fler gånger.
.
Nu, dags att krypa ner i den renbäddade sängen. Finns det något härligare än att somna vid sidan av sin kära inbäddade i väldoftande och nytvättade lakan?
.
.
Natta!//
.
Josefin Tröttelin Barfotabarn
.
.
.
.
.
.


RSS 2.0