Bland vitsippor och småtroll

.

.

.

Igår kväll blev det äntligen av, en äkta vårpromenad innefattande både bus och vitsippsplockning. Jag och Bettan myste runt på nya vandringsstråk och hamnade snart i himmelriket. Framför våra skruttiga och bussvältna ögon uppenbarade sig en rutchekana!!! Vi hade hittat em dold skatt, en superstor lekplats vid utkanten av en skogsdunge som prunkade med vitsippor.

.

.

Med de skygga små blomsterna som våra enda vittnen bar det av, upp för trätrapporna och swisch iväg ner för kanan. Wiiieeeee!!! Vi lekte loss och klättrade runt i något som liknade ett jättespindelnät och när barnet innom oss fått sitt skuttade vi glada i hågen vidare in i grönskan.

.

.

Där plockades vitsippor och blickades ut över havet...

Jag fann ett par hårt åtgångna glasögon. Dessa använde Bettan och jag sedan för att "pynta" en bukett som vi sedan ställde som en gåva till Joel på hans nattduksbord. Tänks så överraskad och glad han blev. ;)

.

 

"Bettebollen" myser mitt i grönskan. <3

.

.

 

Tänk att all denna vackerhet liggar bara minuter från min ytterdörr!!! Ibland glömmer jag hur lyckligt lottad jag faktiskt är...

.

.

.

// Josefin Piggelin Barfotabarn

.

.

.

.

.


 


Kommentarer
Postat av: Niklas Olofsson

Vad härligt det låter! Här varnar SMHI för snö från fredag em. Och jag som ska ut med gubbarna på marsch i morgon. Men det blir ju kul hur vädret än ser ut. Ha en skön helg! Kram från pappa!

2012-04-20 @ 11:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0