H-fest och höstslut





De första oskyldiga små snöflingorna singlade i förrgår ned från en gråvit himmel här i Oslo. Hösten ger så sakteliga efter för vintern och trädens grenar blir allt kalare. Denna höst har verkligen burits fram av förändringarnas vindar. Nytt boende strax före höstens frammarsch, nytt jobb och nya utmaningar. Äntligen börjar Oslo falla på plats för oss, bädda ner sig tryggt och skönt. 




Som alltid så flyger tiden fram, nu snabbare ån någonsin tycks det kännas. Med så många härliga projekt på Bolia är det inte undra på att det känns som varenda liten blinkning för mig en vecka frammåt i tiden. 




Nu i helgen som var befann jag mig i mitt älskade Göteborg för festligheter och en lite mindre återförening av några klasskompisar från tiden i Leksand. Vi käkade på resturang, minglade på MQ Hannas H-fest (där alla självfallet var utklädda till någonting på bokstaven h och där lokalen nåddes genom en källargång, via ett soprum, genom en rucklig liten trädörr, upp för en trappa och vipps så låg där en gömd liten bar/tidigare svartklubb), serverade samt drack hotshotts och dansade hela lördagsnatten igenom. Inte undra på att fötterna fortfarande är trötta, dansar man i höga pumps till kl 04.30 på Göteborgs vilda dansgolv är det ganska givet. Helgen var en av de bästa på länge och jag har fyllt på inspirationsförråden och livsglädjen enormt. Trotts det känns det otroligt skönt att vara tillbaka hemma i Joels varma famn igen. 











Rutinerna börjar åter ta form efter en helg med mellanfingerseende. Igår köpte jag träningskort och tränade styrketräning i lite över en timme tillsammans med Maja från jobbet. Idag bränner det fint i både mage, bröst och armar. Härligt! 




Snart är det dags att bege mig tillbaka till Bolia där en installation med hemmagjorda drömfångare ska installeras och 2 nya bäddsoffor placeras. En helt ny avdelning för bäddsoffor ska ta form och gårdagens trädskörd ska noggrant placeras ut i butiken...






❤️ Två år ❤️


Tänk, igår firade Joel och jag två år tillsammans. Galet vad tiden flyger vid sidan av min älskling! 

Tack för alla fina stunder och vackra minnen. Du sätter färg på min tillvaro och skänker ljus till framtiden. Jag älskar dig Joel! 

Vi firade vår tvåårsdag med en god middag hemma, en färgsprakande krispig sallad ackompanjerad med levande ljus. 

Eftersom vi inte firade vår ettårsdag på något speciellt sätt så ville vi göra lite mer av denna dag. Vi köpte faktiskt gåvor till varandra, det är något som sällan sker så det kändes väldigt speciellt. Joel fick en hel drös med nya friluftslivsprylar till alla våra framtida utflykter, turer och vandringar. Själv fick jag en vacker ring, utformad som ett eklöv. Jag älskar den!!! I tillägg fick jag ett par underbara rävtofflor (till framtida Nordman/Fowelin) som jag förälskat mig i sedan en tid tillbaka. Han kan verkligen det där med att göra mig lycklig, få mig att känna mig trygg och älskad. För nyfikna föräldrar och andra: Vi planerar verkligen inte att sätta en liten baby till världen ännu, även om vi hoppas på det i framtiden en dag. 




Efter middag och gåvor blev det en härlig kvällspromenad i ett höstkallt men mysigt Oslo med halsdukar och mössor på. Efter den något nedkylande promenaden kröp vi ner i sängen med varsin kopp rykande hett te och kikade på Grand Designs. Det blev en helmysig tvåårsdag, ännu flera fina minnen att se tillbaka på...








RSS 2.0