En helt vanlig tisdag i Götet



Japp, det är här jag hängt de senaste timmarna. I stort sett hela gårdagen gick åt till att njuta av det underbara vädret. Först avnjöts en tallrik mussli på balkongen och sedan packades väskan full med frukt, läslektyr och annat pyssel. Färden gick till den ljuvligt vackra och blomstrande Botaniska trädgården. Här blev jag kvar hela dagen. Jag letade upp en avskild liten klippa där jag slog mig till ro med min filt. Sen var det bara att slänga av sig skorna som det sanna barfotabarn jag är, dra fram boken ur packningen och börja njuta.





Klockan hann bli närmare 17.00 innan jag så tog spårvagnen vidare in mot Järntorget där jag mötte upp Hanna Lenander för en fika med hennes kompis Jempa. En ramlösa (eller var det loka?) och en kycklingsallad senare tog jag återigen spårvagnen mot den Botaniska. Jag ville varva ner och samla tankarna i det gröna. Tänk att man inte känner sig så liten och ensam då man har den sköna naturen och alla dess blommor tätt omkring sig. Jag gick där i den varma kvällen och njöt av alla dofter som slog emot mig. Jasminen hade precis slagit ut och dess ljuvliga doft spreds sig i min kropp och tog sig hela vägen in till mitt fladdrande lilla hjärta bästa jag gick där i skymningen. Ett perfekt sätt att avsluta en perfekt dag. Fler bilder från Botaniska kommer kanske senare.



Nu ska jag dra iväg in mot stan för en lunch med barndomskompisen Sara Perers. Det var evigheter sedan vi sist sågs så det ska bli så kul. Vid fyratiden ska jag sedan ta mig till stationen för att möta upp Karro och all hennes packning från Bergkvara och ikväll ska jag återigen träffa Hanna Lenander. Vi ska köra ett pass Combat, som jag ser fram emot detta! :D
Så nu, ut i livet!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0