Natura...




Då var det dags før två nya punkter på min lista:

Punkt 29. Lørdagspost!
Något av det bæsta med att bo i Norge ær nær man har ledig helg och det dimper ner post i postlådan. Hær har man næmligen kvar postutdelning på lørdagar. Gud så underbart det ær nær man kan ligga och dra sig i sængen, æta sen frukost och læsa alla fina brev. Før fina de ær de må ni tro mina brev. Pernilla skickar vackra brev med fjærilspapper och teckningar och karro læmnar roliga små illustrationer med sina kråkføtter.
Nedan en liten smygtitt i ett av mina høgst personliga brev. Detta brev hittade jag i brevlådan idag då jag återvænde hem efter min joggingrunda runt fængelset...



Punkt 30. Betalkort och id = samma.
Idag kom æntligen mitt norska betalkort med posten. Jag upptæckte till min stora glædje att mitt kort ær vacker svart med fjærilar och væxtlighet på. Underbart, det ær som gjort før mig, precis som mina nyinkøpta tekoppar. He he! Vænder man på kortet och kikar på dess baksida finner man en bild på mig och mina uppgifter. Hær i Norge fungerar betalkortet æven som legitimation. Två i ett lixom, det ni! Med så mycket natur på mitt kort kan jag nu børja anvænda mig av uttrycket "att betala i natura". ;) 



Nu har det blivit dags før en dusch och lite uppfræschning infør kvællen. Kan hænda blir det en tur till Solsidan før lite socialiserande...





Kommentarer
Postat av: Karrobarro

Hej syster! vilket fint brev du fick av mig ;)

härlig läsning! I plymouth kommer jag nog igång mer jag med! Funderar på att designa om bloggen lite, eventuellt byta. men vi får se!

kram o puss/K

2010-08-31 @ 13:00:48
URL: http://kringkarolina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0