Ny form av träning



Denna helg har jag tränat vill jag lova! För en gångs skull syftar jag inte på gymmet eller något svettigt spinningpass (fast jag har hunnit med den biten också), utan den träning jag utfört är på ett mer djupare plan. Jag har nämligen tränat hela helgen på att inte vara så ordentlig och duktig hela tiden. Jag måste säga att det har varit skönt på många sätt även om det tar emot på vissa punkter. Imorgon har jag nämligen nivåkontroll/tenta i ekonomi och jag har inte alls pluggat så mycket som jag brukar och borde. Samtidigt så orkar jag inte bry mig om det. Det finns ju SÅ mycket annat som betyder SÅ mycket mer än tråkig ekonomi och betyg! Jag egentligen inte orolig över själva tentan, klart jag klarar den. Frågan är bara hur väl jag klarar den!? 

Mina tankegångar växlar som om att jag vore skitsofren. Jag är värd att bara vara, må så där sjukt toppenbra och sväva fritt på fluffiga små rosa moln! Nästa sekund tänker jag helt annorlunda, då kommer den ordentliga perfektionisten fram. Jag borde pluggat mer och det är ju faktiskt sista slutspurten nu, vore synd att snubbla på mållinjen. Sen vänder tankegången igen och min logik säger även att om man inte tar hand om sitt hjärta så spelar allt det där andra ändå ingen roll. Det är så tankarna går och jag är så trött på mig själv vid detta tillfälle att jag överväger att inte göra någonting alls åt saken, dra täcket över huvudet och bara sova. I själva verket är det inget att ens tänka på, jag har ju redan gjort mitt val och jag har haft en helt underbar helg som jag inte ångrar på något sätt. Skulle jag få chansen att leva om denna helg skulle jag göra samma val om igen. För det är ju så det är, det är ett val jag gjort. Med det fastställt går jag nu vidare. 

Jag ska göra ett sista ryck och kika igenom ekonomin en sista gång inför tentan imorgon så att jag kan sova lugnt i natt. Den skitsofrena personen inom mig säger att antingen kommer jag ögna igenom det hela på ca 30 min eller så kommer nattugglan komma fram och det blir råplugg ända in på småtimmarna. Jag undrar vilken del av mig som kommer vinna fighten, jag hoppas på att nattugglan håller sig borta. Den som lever får se...  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0