Längtan...



Just nu är mitt liv fullt av längtan. Längtan till eget boende, jobb, nära och kära. Listan är minst sagt LÅÅÅÅNG. En annan sak jag längtar till är fortsättningen på filmen Twilight (ovan kan ni se trailern). Denna film skall självklart ses på bio, så är det bara! 

Igår överraskade jag Sara med ett påskägg. Ägget (en rosa historia med guldkanter och skira små blommor, med andra ord ett perfekt Saraägg) innehöll presentkort på just bio så till helgen blir det bl.a. filmmys med sötaste Saran. Imorgon är det fredag vilket innebär att det enbart är en veckas tid kvar i Malmö. OMG!!! Det har gått SÅÅÅ fort! När jag ändå är inne på ämnet, min yngsta syster Julia fyllde 17 år igår. Hur gick det till, 17 år!!?! Grattis ännu en gång raring.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch. Jag har nämligen haft en svettig arbetsdag idag. Jag har burit stora och långa väggpaneler både upp och ner för rulltrapporna i Cityhuset. I vanlig ordning med min tur så var rulltrapporna självfallet under reparation just idag så ingen gratishjälp fanns att hämta där. Istället blev det en hel massa steg och höga kliv i de fördömda trapporna bärandes på stora otympliga paneler som skar in i händerna. Jag får trösta mig med att det är bra träning. Först var rulltrappan till ovanvåningen avstängd, självklart var det dit vi skulle börja släpa vår börda. När vi väl klarat av den uppgiften var det dags att bära ner resterande paneler till nedervåningen och precis då vi skulle inleda vår färd med första panelen i rulltrappan så stängdes den av. Det var reparationsdags även för den nedre rulltrappan. Vilket flyt! :P 
Lagom till vi burit klart var reparationen klar och rulltrappan gick igång så fint så fint. Jag, elin och Annika kunde inte annat än skratta åt vår otur. Ibland är livet bra retsamt. :D

Efter avslutat arbetspass blev det en sväng till friskis för lite träning, löpband och crosstrainer blev det idag med. Stretchingen tog jag hand om när jag kommit hem för att stretcha det gör jag inte om på Friskis. Sista jag försökte mig på det så var där en man som ställde sig nära, nära mitt emot mig och speglade och härmade alla mina rörelser medan han försökte se mig djupt i ögonen. Situationen var minst sagt konstig och genant. Herregud vilka människor det finns!

Mör och avslappnad ska jag nu släpa mig in i den efterlängtade duschen. Seee ya! 

Kommentarer
Postat av: sara

Tack igen sötis för det fina ägget! Ska bli kul att gå på bio med dig i helgen. Kram och vi ses ikväll!!! (då får du träffa min gangster syster och hennes kompis så var beredd ;)

2010-03-12 @ 14:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0