Måndag...



Idag är det måndag och de utflugna dekoratörerna är åter tillbaka på bygget i Malmö. Det var härligt att träffa dem alla igen och att höra om deras äventyr i Stockholm. Jag har nu påbörjat sista veckan på Åhléns och det känns sorgligt! Jag vill ju inget hellre än att stanna!

Jag ska erkänna att jag inte känt mig som mitt vanliga 200% glada och pigga jag idag. Idag har jag längtat efter nära och kära så att det gjort ont i min lilla kropp. Säga vad man vill om Hedemora men det är ändå "hemma" för mig även om jag gått vidare med mitt liv. Kanske det faktum att jag idag inte har något direkt hem även spelar in och förklarar min tillfälliga "svacka". Jag vill ha ett hem som vanliga människor har! Jag riktigt längtar efter att kunna ha middagsbjudningar, pysselkvällar, vattna blommor, plantera, baka, laga mat, städa.. Ja, jag kan t.o.m. längta efter ovälkomna gäster som stannar allt för länge och som inte inser att det sedan länge varit dags att bege sig hem.   

Hur som helst, efter avslutat arbete begav jag mig till mitt älskade Friskis där löpbandet väntade troget. När träningspasset väl var över kändes det lite bättre i både kropp och själ och med något lättare steg styrde jag kosan mot videobutiken "Filmkväll" där jag lämnade in den senaste, av mig och Geite avverkade filmen. Sen letade jag efter en postlåda. Det var inte det lättaste vill jag tillägga. Efter att ha letat i ca 30 min och efter att ha frågat 5 personer efter närmsta låda gav jag så upp. Jag kan bara konstatera att Malmöborna inte verkar skicka brev på det klassiska viset längre. Jag får helt enkelt posta mitt brev imorgon på vägen till Åhléns. Som tur är vet jag åtminstone vart Malmöborna har gömt en postlåda mindre väl. :D   

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen skall jag sluka H&M:s inspirationskatalog för våren/sommaren där bl.a. "The Garden Collection" lockar.
Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0