Manus och rekord!

Igår slog jag mitt rekord på antalet besökande/dag, härligt! Det glädjer mig att se att ni är flera som följer mitt liv och leverne! 

Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket. Det har varit gott om förhalade av skolarbete och manusskrivande men nu har jag äntligen satt fart (och då menar jag nu). Klockan är 00.36 och sen lördagskväll/tidig söndags morgon (välj själva) och jag sitter och tragglar med mitt manus och sätter ihop ett bildspel till redovisningen nästa måndag. Tänk att det alltid är om kvällarna jag och Geite får fnatt och tar tag i allehanda uppgifter. 

Idag har jag varit med Elin, Sarah Å, Sara D. och Hanna Maria till lager 157 i Sågmyra. Här inköptes min allra första långklänning, märke Saint Tropez. Jag kan med stolhet säga att jag lyckades hålla mig ifrån att köpa deras ljuvliga snickerskaka, jag nöjde mig med ett glas gurkvatten. När vi fått i oss våra förfriskningar drog vi sedan vidare till den vackra gruvstaden Falun och där inköptes min allra första byxdress. Det ni! Jag riktigt längtar tills dess jag ska få tillfälle att använda mina nya plagg. Jag funderar på att inviga den böljande svartvita långklänningen på den kommande avslutningen. Vi får se...

Resterande tid som passerat har vigts åt brännboll (vilket jag medverkar på med glädje, trots att jag spelar hellre än bra), mer förhalning av skolarbete, träning, umgånge och snickesnackesnack på hög nivå.
I fredags var jag och Elin tappra och för tredje gången i rad gav vi oss på en jogg efter strandpromenaden. Jag har nu tagit reda på hur lång sträcka det är vi springer och det visade sig vara ca 6 km.
En hel massa tankekraft har dock lagts ner i x-jobbs redovisningen och dess tal. Jag har det mesta klart i huvudet. Nu gäller det bara att knyta ihop det hela och få ner det på papper. 

Klockan är nu 00.51 och både jag och Geite börjar att se suddigt. Dags att slå av datorn, packa ihop alla saker och bege mig hemmåt mot min hårda lilla binge i stuga 36. Imorgon väntar ännu en tuff dag med nya utmaningar. Jag och Geite har skakat hand på att bli klara med våra manus innan helgen nått till ända ,så som sagt, imorgon blir det hårda tag. Har man sagt det så!

Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0