Klippfrukost och kvalitetstid




Om jag låter mina ben bära mig över de tre broarna till Hundvåg så finner jag all denna härlighet. Något som jag har svårt att greppa är att jag på enbart några futtiga minuter hemifrån kan uppleva allt detta.  Härom dagen tog jag mitt pick och pack, frukost, en god bok, solglasögon m.m med mig hit. Jag njöt en lång dag i solen, myste runt på klipporna och spenderade kvalitetstid enbart med mig själv. Det sistnämnda, kvalitetstid är en underskattad sak. Det är superviktigt att ta sig tid för sig själv något jag börjar inse. Som taggen på bilden ovan säger: Love You. Älska dig själv, så vill jag leva. Det hela blev i alla fall en helskön dag som gav både sinnesfrid och en skön solbränna.
  


Blommande körsbärsträd...



Färgglada buskar...



Tulpaner...



Små söta skutor med härliga färger, skador och skavanker...



En myspysplats under ett stort videträd med utsikt över havet...



Jag kan inte förstå hur det kom sig att jag fick ha all denna härlighet för mig själv en solskensdag som denna. Men jag kan inte klaga.



Skön sand med tillhörande gungor. Tänk att svischa fram genom luften och sammtidigt blicka ut över ett skummande hav med guppande båtar, måsar och änder.



Härlig tång!



Solsken och klippmys.



Fotdopp i havet, inte helt fel start på dagen.



Sköna klippor...



Glittrande skönhet!



Söta små Bellisar smilar snällt från gräsmattan.



Sist men inte minst en skön bänk all vila sig på. Här kan man verkligen se tidens tand. Jag kunde räkna till hela 4 olika lager av färg. Slitet men ack så vackert!

Tänk, om jag vill så kan detta vara en del av min nya vardag i Stavanger. Jag jublar och skuttar högt av denna tanke och känner tacksamhet till livet.

Nu är det dags för lite sömn så att jag orkar upp till min första arbetsdag efter påskledigheten.

Sov sött alla fina!


// Josefin Piggelin, solskensbarn och klippmysare









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0