Från partysvensk till... husmor?






Från glamorös partysvensk ute i svängen till tjejen som köper wc-rent en lördgaskväll. Jisses!!!

Jag sätter all min tilltro och förhoppning till läkarbesöket imorgon. Jag hoppas innerligt att mina höga levervärden återgått till det normala och att läkaren ska titta på mig, skratta och utbrista: Du är frisk, frisk som en fisk!!! Sen ska vi skutta in i solnedgången tillsammans, spralliga och lyckliga...

Ja, så måste det bli! Har inte den minsta lilla lust att bli hemma en vecka till klättrandes på väggarna. Nu är det banne mig nog! Så det så! 

Usch! Jag gillar verkligen inte när jag är surig och negativ. Det är inte jag! Skrev detta på min facebookstatus för en stund sedan: Mulet, småregnigt och råggröt. Lägg sedan till inga planer så har ni min söndag. Lovely! :P

Fy så trist! Jag försöker undvika att vara en av alla negativa på facebook men nu trillade jag dit och ångrar mig redan. Jag kom nämligen på att bara jag och enbart jag kan påverka mitt humör och hur denna dag ska fortgå. Så jag valde nu helt enkelt nytt fokus och ny inställning. Det kommer bli en bra dag trots allt. I will not give in! Har t.o.m. lyckats uppbåda lite myskännsla innom mig.

Till kvällen blir det lite skype med min fina syrra Pillerill, längtar!!! Nu ska jag tända ljus och slå på alldeles lagom glad musik (hur klarar sig männsikor i andra länder utan det ultimata ordet lagom, det övergår mitt förstånd. Det ordet är ju så... så.. lagom. ;)). Jag ska skriva listor, pyssla och småstäda halvdansandes runt i lägenhten till hjärtats lust (och ja pappa och mamma, jag ska ta det varligt så jag inte tar ut mig). Men först, ut på facebook och ändra på min status. Här ska bara glada miner regera!

Peace out! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0