Nyttår, pyjamasparty och galenskap!




Då var det så äntligen år 2011! Det är dags för ett nytt år, en ny början och en fräsch start. Tyvärr har jag inte orkat skriva om nyårsfirandet förren nu då jag sedan några dagar tillbaka varit sjuk och det håller dessvärre i sig. Segdragna förkylningar är inget att leka med, inte ens för ett envist barfotabarn som jag själv. Men jag känner mig något piggare idag än vad jag gjorde igår så förhoppningsvis är jag på bättringsvägen. Konstigt nog var min förkylning som bortblåst under själva nyårsfirandet, jag led inte alls av de annars så jobbiga symptomen. Det var enbart lite halsont som var kvar. Men sen kom det som sagt tillbaka igen. Hur som helst så är jag tacksam för att jag orkade med att fira ett fint nyår.

Vilket nyår sen!! Det hela inleddes med kalkon med massor av smaskig stuffing, rödvinssås, potatis och valdorfsallad. Gud så gott det var! Kalkonen hade de verkligen lyckats med, köttet var så mört och gott och det åts massor.      




Då middagen fått landa och magen vilat sig något var det dags för lite varm Irish coffee i stuan. Mysigt var det och snacka om att Ingrid har fina vänner. Vi hade så kul tillsammans allihopa och jag har fortfarande lite träningsvärk i magmusklerna efter nyår. ;)
Utöver att äta och dricka hanns en hel del andra tokigheter med. Det dansades vilt, diskuterades allvarligheter, lättsamheter och tokigheter, musik analyserades, det tändes ljus och stjerneskudd (tomtebloss fast väldigt stora), njöts av vackra fyrverkerier, skrattmusklerna fick gå på högvarv och de värsta låtarna från år 2010 poppades på full volym i högtalarna. Längst ner i detta inlägg kan ni njuta av tre galna bidrag. Där finner ni "Mother Lover" med Justin Timberlake, en galen låt om två vänner som kommer överens om att ligga med varandras mammor för att ge dem en fin morsdagsgåva. Galet!! Ni finner också Moldaviens bidrag i Grand Pri/Melodifestivalen med en tokig saxofonist med svajande höfter och juckande rörelser. De har funnit precis den rätta blandningen med sexapeal och fiolspel. Just lovely!!! Sist men inte minst finner ni klassikern "Killer" omgjord på Indiskat vis med svensk översättning. Ha ha ha! 

Självklart rattade vi in radion till och från under kvällen för att höra "Norges topp 1000 låtar" avslutas. När klockan passerat en bra bit efter 01.00 drog vår lilla skara vidare till en fest i närheten och där blev vi kvar ett bra tag. ännu en gång möttes jag av nyfikenhet, en svenska!!! Jag kan fortfarande inte greppa att det ses så exotiskt att vara svensk i ett land som Norge. vi är ju så lika! inte heller efter att ha frågat ut åtskilliga killar fick jag grepp om det hela. Suck!!

Klockan hann bli efter 06.00 innan vi alla krypit till kojs hemma hos Ingrid. Förutom jag själv så sov även Ola och Anne över. det vankades frukost strax efter 11.00så någon längre skönhetssömn var det inte frågan om. Väl vid frukostbordet fortsatte alla galna och tokiga samtal från gårdagen. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde under denna dag. Underbart!!!

Efter en stadig frukost slängde vi oss alla uppe i fåtöljerna och soffan i stuan, Beverly Hills slogs på och ännu en gång fick stackars Brandon stå ut med mina och Ingrids elaka gliringar om hans person. Ha ha ha! där låg vi i några timmar och sedan lagades pizza av gårdagens rester. Vem kunde ana att kalkonpizza kunde vara så gott!?!  Inte förren en bra bit efter 16.00 tog jag mitt pick och pack och drog hem till Angelltröa igen. Där stupade jag i soffan och blev liggande ända till måndag (förutom någon kort avstickare till toan eller köket) eftermiddag då jag var tvungen att handla mat. Det kostar att leva "High on life" och jag vill nog tycka att jag betalat igen det nu, gott och väl. att vara sjuk är inget som passar mig, har heller aldrig gjort. Då får jag allt för mycket tid att tänka och oeffektiv tid mår jag ganska dåligt av även om det kan vara skönt att vila ibland. Nog om det nu, här kommer en hel hög med bilder från denna tillställning. Titta och njut! 





Underbara utsikten från balkongen på Rosenborg.




Jag hade kvällen till ära mitt diadem från Indiska för att vara lite extra festlig. Diademet gick laget runt under kvällen och många fagra bilder blev självfallet tagna. Här ser ni Ingrids sätt att bära upp huvudbonaden.
 



Glitter och glimmer...




Som den äkta partysvensk jag blivit var självfallet vipporna på.




Så vackert!!! Önskar att ni alla stod där med mig och njöt av härligheten. Det var så underbart vackert att det gjorde ont att beskåda.




Lite crazydance.




Mer glitter...




Anne och diademet...




More fire...




Glad piggelin!




Eirin och Ingrid




Det härliga paret Ola och Anne.




Hallå där ute på balkongen!




♥ Ingrid ♥




Jag stolt bärande av mitt brinnande stjerneskudd och i bakgrunden den ljuvliga utsikten över Trondheim.




Fnitterflicka!




Stjerneskuddsgjengen!




Dags att räkna/tella ner och korka upp!




Stjerneskudd!




Jag och Tonje i stuan.




Balkongbus...




♥ Kjærlighet ♥ 




Rent magiskt!




Smile like in Norway. XD




Bubbel och skål, Gott Nyttår folkens!













Kommentarer
Postat av: Julia

Vilken härlig kväll ni verkade ha! Mysiga bilder på balkongen också!! :)



Förresten är den sista videon underbar, jag och lisa har sett den någon gång förut, haha går jämt och sjunger på den där! ;)

2011-01-05 @ 19:01:07
URL: http://juliaanordman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0