Cirkussöndag




Som vanligt om söndagarna så var jag aktiv och ute på nya äventyr även denna helg. Just denna söndag hade jag sällskap av Trine fine i det lite småruggiga vädret. Vi tog våra glada humör med oss och gick på cirkus. Där var fullt av folk, mestadels småbarn och föräldrar. Vi kan nog lungt konstatera att vi stack ut aningen ur mängden, särskilt jag med mina hjärtbrillor och höga kilklackar. Men vad gjorde det? Det var ju söndag och cirkus!!! :D
Dessutom var vi båda förväntansfulla som små barn (ni vet så där uppspelta att man studsar upp och ner, jag var nog den som sod för det mesta studsandet men Trine bidrog med god entusiasm) så vi passade faktiskt in i mängden i det avseendet i alla fall.

Vi skrattade åt fåniga clowner, koste oss i lampornas röda sken, knaprade poppcorn, fnittrade som småflickor och kommenterade ivrigt slangemennesken (Alla andra i publiken drog efter andan av förundring av slangemenneskens vighet medan vi kommenterade det ovanligt långa glansiga håret. Samtidigt, i mun på varandra dessutom! Ha ha!). Jag provade dessutom att spise sukkerspinn/sockervadd för första gången, det ni! Kan inte säga att det var särskilt gott men det kändes väldigt speciellt och högtidligt. Min första sockervadd blev alltså spist i Stavanger i lag med en gapskrattande Trine, härligt! 

Här kommer lite bilder från denna fantastiske dag och härliga föreställningen...
 

Trine försåg oss med poppcorn...


Pose!!! ;D


Smällkaramell! :D


Entusiasmen lyste i Trines ögon, eller vad säger ni? :D


Även Trine smaskade i sig lite sockervadd, tänk att det smälter så i munnen.


Ridån går upp...


Häftiga ljuseffekter var det gott om under föreställningen.


Färgglada och glittriga dräkter var så klart ett genomgående tema.


Många söta och flika djur var där. Dessvärre hade mitt batteri laddat ur innan elefanten och den härliga getfamiljen kommit. Typiskt! :P 


Glädjeskuttande hopprepshoppare! ;)


Coola trix...


Fnitterfröknar... ;)


Spänning och galna stunts...


Trine var en räddande ängel med sin apelsinjuice då jag plågades av en rejäl rethosta.


Magiskt, mysigt och helt cirkus! :D

Idag är det tisdag och jag myser i soffan efter en låååång arbetsdag. Dagen till ära fick jag äntligen tid att städa och organisera på dek.stationen/lagret i Sandnes. Sjukt nöjd med resultatet så tog jag även fatt i rullagret och sammlade alla gardiner i samma sektion, sorterade efter färg och sort. Även alla överkast/sengetepper organiserades och fick sin egen plats på lagret. Det flög saker kring mig och jag kan inte komma på ett mer passande tillfälle för pappas smeknamn på mog, "virvelvinden Josefin".
  
Åter till soffan. Jag och Christina har precis sett norska "Paradice Hotell" och nu ser vi "Tough Love". Slappkväll med skit-tv. Ha ha! I kväll var det min tur att laga mat. Det blev köttfärssås och spaghetti. christina smaskade sitt godkännande och fällde kommentaren: - "Så ni svenskar kan lage mat ass?!" Ha ha! Nu kom samma sötsambo tillbaka till soffgruppen med desert så nu måste jag dra. Det står en chockladboll på vårt nya vardagsrumsbord med mitt namn på. Mjummy!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0