Fantastiskt!




Hallojsan bloggersläsers! Ville bara skriva lite kort, har inte riktigt tid, även fast jag vill. Livet pågår för fullt och allt är helt underbart! Jag lever loppan och storkoser mig. Finns egentligen inget att klaga på. Jag har haft en fantastisk helg och nu även en fantastisk måndag. Jag har sicksackat mig mellan olika aktiviteter och festligheter hela helgen och det verkar som om att hela denna vecka kommer gå i samma tecken.

Denna dag, måndag har varit så bra som den bara kan bli. Först jobb med godingen Trine, dagarna går så fort vid hennes sida och fylls av många härliga skratt. Jag började självfallet med att visa helgens nya blåmärken. Jag fattar inte, det ser alltid ut som någon greppat mig hårt i armen, avtryck efter fingrar. Konstigt!? Självfallet hade även Trine dragit på sig ett nytt märke. Jag gav det ingen nogrannare inspektion utan nöjde mig med vetskapen om dess existens, det tröstar lite. ;) Men men, vad gör väl ett blåmärke mer eller mindre?

Annars så har påsken kommit på riktigt till Indiska och står färdigt att både beskådas och handlas i Sandnes och Stavanger. Skönt värre! Imorgon är det dags att ge sig på fashionavdelnigen i Stavaner. Allt skall flyttas och ett skyltfönster (minst) ska hinnas med. Full rulle!

Men åter till denna ljuvliga måndagskväll. Efter jobbet skuttade jag hem med mitt goda humör. Sötaste sambon var hemma och lagade mat och jag fick ta del av henns smaskiga tomater. De är nog de godaste och smakrikaste jag någon gång ätit. Mjummy!!! När aptiten och hungern mättats slog jag följe med Christina (den samma sambon) ner på byn till café "Amys". Där avnjöts en stor latte och spelades schack med Jan Kenneth och Alice (uttalas som a-lise här i Norge, väldigt fint). Först spelade bara Christina mot J.K. och vann en överlägsen seger. Sen spelade vi i lag, jag och Christina sopade mattan med de andra två. Orden "överlägsen seger" räcker inte helt till. I glädjeruset var det någon som föreslog en runda på bowlingsbanan. Så blev det och kuuuuuuuul var det! Ett par skönt inslitna rödsvarta pjux i nr. 37 och sedan en öl och härligt sällskap till det med softat kvällsljus och sköna toner. Kan inte bli mycket bättre! Christina toppade ikväll med ännu en seger och jag kom tvåa. Sjukt nöjd med resultatet då det faktiskt var flera år sedan jag sist spelat. På vägen hem träffade vi på en kompis till J.K och stannade för att snacka lite. Det slutade med att både jag och Christina skrivit upp oss som hårmodeller (de behöde inga just nu men ville gärna ha oss en annan gång). Galet, galet! Vilken kväll!

Mina vänner! Jag är hög på livet och fortsätter sväva fram i detta konstiga tillstånd av lyckorus. Tänk att livet kan vara så oerhört fint. Jag förstår det inte... Men jag passar på att njuta det i fulla drag medans det varar. Livet är till för att levas och gud vet att jag lever mitt!

Okej så inlägget blev kanske inte så kort som jag beräknat, det gick av bara farten då jag väl börjat skriva. Alltid skönt att få skriva av sig lite.

Kyss och kärlek till er alla där ute i natten!


/ Josefin Piggelin Barfotabarn Partysvensk, Nattsuddare och Superbowlare

Ett litet P.S. bara. Idag fick jag veta att vattnet på Indiska i Stavanger ej bör drickas, man kan bli sjuk och få ont i magen. Det känns fint att ha fått veta det nu, såhär en månad in i jobbet. ;P ha ha ha! Men livet är ändå så fint så denna lilla bagatell kan knappast rubba mig ur mitt lyckotillstånd, så det då. Over and out, sleep tight my loves!






Kommentarer
Postat av: Niklas Olofsson

Bra att livet rullar på i härlig takt för dig! Kanska har att göra med att inga gutter är inblandade, vad jag vet. Keep on living!

Klem från pappa!

2011-03-22 @ 20:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0