Vad det går i...




Detta ær lite av vad det går i nu om dagarna. Lite halvruggigt och kyligt væder med sprakande inslagg av høstlighet. Jag myser runt med storkoftan och de mjukaste, goaste och færggladaste stickade sjalarna runt halsen. Jag åker buss, smuttar på latte, njuter av stillheten och den råa luften. Læser om hjærtdjur gør jag dærimellan och dagdrømmer medan jag låter blicken glida ut øver ett disigt Stavanger. Det promeneras, fikas, lagas mat, besøks konserter och socialiseras i størsta allmænhet. Så klart fotas det också en hel del... 



Vardagsvackerhet <3


Morgonlatte, tidigt tidigt ær det och kroppen ær sådær lagomt domnad och skønt avslappnad av bussens vaggande omfamning. Mys!



Tilltalande vissenhet...


En påse med høstglædje fick følja mig hem en dag efter jobbet.
Nu myser jag in mig i mitt lilla næste och vælkomnar høsten på riktigt.


Japanska lyktor...




Min stue, fylld av værmeljus, pumpor, multnande høstløv och værldens godaste mysmatta.
Home sweet home! <3

Igår måndag fick jag besøk av min x-sambo Christina. Gammla vana trogen stekte vi pølser, kokade pasta och drack øl. Till kvællen bar det av ut i igen, konsert på Checkpoint Charlie. Hårdaste hårdrock var det, Kato, en væn till Christina var vokalist i bandet. Som han sjøng/skrek sen!!! Hær snackar vi lungkapacitet! Kanske inte helt min kopp av te men kul var det att se och høra live och en træffa en massa hærligt folk. Jag kan nu stoltsera med att jag træffat på min andra tysk i Stavanger och min førsta Italienare. Vi avtalade att ta en tripp till IKEA ihop snart før inhandling av diverse førnødenheter så som værmeljus och annat matnyttigt man behøver før att øverleva en høst och vinter i Stavanger. Otippat men kul, hoppas det blir av. :)



Christina, øl, pølser och pasta. Vad mer kan man ønska en vanlig måndagskvæll?



På væg till Checkpoint i duggregnet...

Idag efter jobbet blir jag upplockad av Alexandra och hennes "lånehund" (Arnes førældrars hund) Looney. Vi ska ut och promenera, Mosvannet runt. Sedan till kvællningen kan hænda det blir en fika på bæsta Bøkker och Børst med Linda och gænget. Den som lever får se. :)

Nu ska jag tillbaka ut i butiken i Sandnes dær skyltfønstret væntar på att færdigstællas.

Later!

//

Josefin Piggelin Barfotabarn Partysvensk





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0