Tinnar, torn och rosiga kinder...

.
.
.
.
Livet på en pinne, ja det kan man fråga sig!?! Stavanger och jag börjar så smått äntligen sammarbeta igen, efter en lång tids frånvaro på grund av hårt arbete med butiksombyggning, tröga förkylningar och andra tuffa utmaningar. Ordet fritid och socialt umgänge finns nu äntligen tillbaka i mitt vokabulär och tur är väl det. Gud som jag saknat alla mina fina vänner den senaste tiden! Men orken och tiden har inte funnits där innom räckhåll, bara viljan, längtan och saknaden. Som det ivirga lilla energiknippe och yrväder till piggelin jag är så är jag redan i full gång med att ta igen all förlorad socialisering och har redan hunnit med både än det ena än det andra. Bland annat så har årets första grillning genomförts (på ett soligt trädäck hemma hos Oskar och co.) och som en bonus följde en underbar promenad med en lånad jycke i MadlaSandnes fina omgivningar längs havsfjorden.
.
.
.
.
.
.
Nu i helgen som var drog jag och den större delen av min fina Stavangerfamilj till "Folken" och såg svenska bandet "Familjen" uppträda. Passande eller hur!? ;D Efter konserten drog vi vidare till gaybaren "Hot" där alla uppträde bananas. Det dansades loss på både dansgolv och diverse stänger i en virvlande fart och glädjeyra. Inte undra på att jag sov länge dagen därefter. Att jag dessutom samma kväll som konserten med "Familjen" gick av stapeln avnjöt en livestreamad spelning av syster Karolina gjorde knappast denna kväll till mindre lyckad. :D Snacka om att vara stolt storasyster!!!
.
Annars har mestadelen av min fritid spederats utomhus, hand i hand med Joel på upptäcksfärd i det spirande gröna. I detta inlägg ses bilder från söndagens kvällspromenad. Tänk att just jag har lyckan att bo mitt i all denna vackerhet, tacksam och salig till tusen...
.
.
.
Spiror, tinnar, torn och skönt snea takgluggar vart än ögat vadrar...
.
.
.
.
.
.
Visst är Stavanger vackert!?! Kom hit på besök vet ja, plats finns det alltid!!! :D
.
.
Kramelikram/
.
.
.
Josefin Piggelin Barfotabarn och kvartersstrykare
.
.
.
.
.
.


Kommentarer
Postat av: Karl (din brevvän)

Kära Såkattes! Så bedårligt du ser ut att ha det där borta. Jag vill komma på besök. När, är den eviga frågan. Det återstår att se. Om tio dagar väntar england i alla fall. Det ska nog bli trevligt.

Jag känner din frånvaro när jag drar Hip Hip Hora-citat i min ensamhet. Med hopp en ljusnande framtid ger jag dig nu mitt farväl. Varma hälsningar din brevvän Karl

2012-04-01 @ 11:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0