Beslutsamhetens vind...

 
 
Beslutsamhetens vind har svept in med hösten och slagit rot i mitt höstkära hjärta. Det är dags att börja prioritera annorlunda, åter igen ska träningen och välmåendet bli prio 1 i mitt liv. Tillsammans med bland andra fina vännen Linda ska denna höst gå i rätt riktning, i hälsans friska och sunda tecken. Med varma stickade koftor virrade runt våra kroppar, som skydd mot den friska höstvinden ska vi vandra rakt in i den färgsprakande Stavangernaturen. Sida vid sida ska vi njuta långa myspromenader tillsammans, bara djupandasandas, samtala, lätta våra hjärtan och uppleva livets fina.
 
 
Fina Linda med min nyplockade bukett av vildkaprifol, ljuvlig doft och ljuvlig jenta. <3 
 
 
 
Hjärtat sjunger och kroppen njuter av att åter vara i rörelse. Träning gör så gott, både för kropp och själ! Idag promenerade jag och Linda en av våra längsta vändor till Goddalen, en promenad på ca 1,5 timme efter Stavangers vackra böljande hav. Vackerheten är så slående, så stor och obegripligt gripande att hjärtat svämmar över och värker av all skönhet. Så magnifikt, så majestätiskt att det inte går att ta in. Överallt, runt varje krök, varje sväng på den lilla grusvägen och bakom varje böljande grön och frodig kulle kommer nya svindlande vyer, den ena mer övervälmande än den andra. Tänk att all denna vackerhet ligger precis runt knuten!
 
 En av många fantastiska vyer...
 
 
 Klippkos i eftermiddagssolen...
 
 
 
Det är lätt att glömma bort av och till, men så lyckligt lottade vi är här i Stavanger, ett paradis på jorden för den som bara tar sig tid att uppleva, känna efter och se...  
 
 
 
 Vi mummsade i oss lite vilda björnbär som växte i en klippskreva. Jag planerar att komma tillbaka till denna lilla dolda klippa för att fylla en låda eller två med dessa små rubiner. Perfekt att ha på frukostfilen! :)
 
 

 
 
<3 Höstkramar till er alla från en blåsigt men super koseligt Stavanger <3 
/
Josefin Piggelin, barfotabarn och beslutsam livsnjutare
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0