Hur kunde jag glömma!?!

 

 

Men visst ja, hur kunde jag glömma att visa och berätta! Jag tror det framgick lite luddigt och halv otydligt i ett mina tidigare inlägg, men bara för att förtydliga så kommer det här igen i lite mer klarspråk. Joel och jag har funnit oss och flyttat in i en ny lägenhet. Inte nog med det, den är belägen centralt på vackra Grünerløkka.


 

Vi gjorde flytten redan den 27 juni och såhär långt är vi helnöjda. Det känns som om en liten bit av himmelriket har fallit ner rakt framför våra fötter och vi har bosatt oss i hela härligheten.

 

 

 

Förvisso finns det många som gnölar lite efter att ha bestigit de 7 halvtrapporna upp till vår lya. Men så fort de kliver innanför dörren, går genom den söta lilla hallen med dess gedigna tegelvägg och kommer ut i köket och vardagsrummet så infaller sig plötsligt det där lugnet och en glimt av harmoni sveper över ansiktet. Man kan inte annat än att ryckas med av allt ljus, de svajande trädkronorna med sina sköna, lugna, mjuka och gröna blad samt all rymd som den öppna planlösningen medför. Vi har äntligen funnit oss en plats där vi vill stanna till, bara vara och mysa loss. Välkomna på besök, här kommer lite bilder!

 

 

 

 

Huvudväggen i sovrummet försågs med en lång tavellist, något både Joel och jag tycker mycket om. Det är så lätt att förändra rummets utseende och kännsla enbart genom att byta några få fotogafier eller tavlor. För att få det lite mer personligt placerade jag foton på Joel och mig på listen tillsammans med några enkla glasflaskor med lite grönt i samt några små ljuslyktor jag fått av storasyster Pernilla en tid tillbaka.

 

 

Många härliga minnen står nu och trängs ovan våra huvuden.

 

 

 
Lite grönt, denna gång ett simpelt ogräs från den lilla gården tillhörande vår bostad. Tänk att ett simpelt ogräs kan vara så vackert...
 
 
 
 
 
 
 
 
Ovan ses en bild på en vrå i köket, ett av mina absoluta favoritställen i lägenheten. Här vill man bara vara, laga mat och stöka runt. Ett härligt ställe att vila ögonen på då man sitter vid köksön.
 
 
 
 
 
 
Slutligen, badrummet! Massor av praktisk förvaring och goda avlastningsytor.
 
 
 
 
 
 
Joel och jag unnade oss lite lyxigare tvålar från Lush, bland annat denna, "Rock Star" ni ser på fotot ovan. Den sprider väldoft i hela badrummet och gör det ännu trevligare i det lilla badet. Varje gång man tvättar händerna riktigt njuter man och en lång stund efteråt sitter den goda doften kvar i händerna. Mmmm...
 
 
 
 
 

 

 

 


 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0