Hemma på vår gata i stan...

 
 
 
Idag är det söndag den 17 mars och packningen på Kirkegaten 34 är i full gång. Halva stuen är fylld med packade och opackade kartonger, ute skiner solen och vinden virvlar fram, hetsig och vild. Det är vår i luften och livet känns hoppfullt, luftigt och lätt, med hjärtat är fullt till brädden av kärlek och magen full med fladdrande fjärilar. Tänk att man kan bli som nykär bara av att jobba tillsammans mot samma mål och av att njuta solens återkomst sida vid sida av sin älskade...
 
 
 
En helmysig helg har förflutit. Fredagen spenderades tillsammans med Joel, Fredrik, Viktor, ett glas rödvin, lite öl och massa taccos varpå vi gjorde en stillsam runda på byn.
 
 
 
Utöver det så har Joel och jag promenerat hand i hand genom Stavangers vackra kvarter och så smått börjat ta avsked. Jag passade på att fota några favoritställen och fångade även vårens första små snödroppar på bild.
 
 
 
 
 
 
 
Tänk, nu är det enbart några futtiga dagar kvar (närmare bestämt 10 dagar, om man räknar med idag) tills vi landar i Oslo med vårt pick och pack. Som jag längtar!!!
 
 
    
 
 <3 <3 <3
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0