Kristallkaffe...

 
 
 
På köksbordet slokar pärlhyacinten och kristallkronar avspeglar sig i den blanka, numera kalla ytan i kaffekoppen. Det är en kall morgon i lägenheten på Kirkegaten 34.
 
Joel drömmer knasiga drömmar om pjäsuppsättningar vid namn "Revolver", kompisar som plötsligt heter "Lingon" iklädda cowboyutstyrsel (ej betrodda med revolver) och jag sover som ett litet skräp. Kanske på grund av den konstiga förkylningen eller så är det på grund av den kommande flytten. Vem vet? Idag behövs det i alla fall rejäla doser hasselnötskaffe för att starta igång oss båda.
 
 
    
 
 
Igår packades den första flyttkartongen, det går sakta men säkert frammåt. Innan vi vet ordet av så är vi nog på plats i Oslo och njuter av vår nya omgivning. Igår fick jag dessutom ett hjärtvärmande samtal från en av våra bliviade sambos, Linda. Hon är nu på plats i den nya lägenheten i Olso och hon stormtrivs. Hon berättade bland annat om en mysig ingång till byggnaden, en liten blygsam innergård samt att det sitter fina åldrade bjälkar i vissa av dörrarna i vår lägenhet. Det låter så mysigt så nu verkligen kliar det i fingrarana att bara packa, komma sig vidare och inleda denna nya fas i livet. Tur Joel är hemma och håller mig i ro, kan nog bli svårt att kvitta sig med förkylningen annars även om det verkar gå åt rätt håll...
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0